in

Ce tragedie! Un român blocat în trafic din cauza unui accident pe M5 află că victima era chiar prietena lui

Tragedie pentru un cuplu de români stabilit în Anglia. Cristian Miculaiciuc, rămas blocat într-un ambuteiaj cauzat de un accident fatal pe autostrada M5, a fost șocat să afle că victima era chiar prietena lui.

Românul, domiciliat în Bristol, în vârstă de 23 de ani, a rămas blocat pe M5, la primele ore ale dimineții de 3 aprilie.

El era printre miile de șoferi prinși în trafic în acea dimineață.

După o oră de stat în trafic, poliția l-a sunat să-l informeze că prietena sa, Sorina Gheorghe, a fost omorâtă mai sus pe autostradă, într-un accident în care o mașină de 4×4 s-a ciocnit de autoturismul ei.

Accidentul a avut loc în jurul orei 05.40, când femeia mergea să lucreze în centrul orașului Birmingham, potrivit Birmingham Live.

Alți șoferi și un paramedic care se afla în timpul liber au să o ajute pe Sorina, însă a fost prea târziu.

Șoferul și pasagerul din cealaltă mașină au scăpat nevătămați. Autostrada a fost închisă peste șase ore.Miculaiciuc a spus că a fost prins în trafic: „Când s-a întâmplat accidentul, eram blocat în coada din spate și nu aveam cum să ajung cu camionul până acolo. Am ajuns pe M5 cam pe la 9.00, dar se întâmplase la 5.40.”

„Poliția m-a sunat pe mine și pe mama ei. Se îndrepta spre locul de muncă în Aston, unde inspecta piese de autoturisme Jaguar”, a mai spus bărbatul.

Un purtător de cuvânt al serviciului de Ambulanță din West Midlands a declarat: „La sosire, personalul de ambulanță a găsit o mașină care suferise pagube considerabile. Un paramedic aflat în timpul liber și trecătorii încercau să asiste șoferul mașinii. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor, nu a fost posibil să o salvăm și s-a confirmat moartea la fața locului.”

Poliția West Mercia a lansat o investigație privind circumstanțele accidentului fatal.
Șofer român căra imigranți afgani în Anglia într-un compartiment secret al microbuzului

Vine sfârșitul pentru Theresa May? Liderii locali ai Partidului Conservator vor să dărâme premierul