in

Cerșetorii români i-au exasperat pe englezi. Poliția avertizează: „Nu le dați bani!”

Poliția din Hereford face un apel către cetățeni cu privire la cerșetorii români care agasează trecătorii.

Iată mesajul poliției:

„Poate că este sezonul cadourilor și al bunăvoinței, dar vă rog să vă gândiți că nu este totul așa cum pare. În ultimele săptămâni, zona Hereford a cunoscut un aflux de cetățeni români care cerșesc și pretind că sunt flămânzi și fără adăpost.

La efectuarea unor anchete, am stabilit că acești indivizi fac parte dintr-un grup itinerant de cerșetori din sudul Țării Galilor.

Cerșetorii și infractorii străini, expulzați din Marea Britanie de la 1 ianuarie, potrivit legilor imigrației

De asemenea, tocmai am gonit trei cetățeni români din centrul orașului care pretindeau că sunt fără adăpost și cerșesc. Camerele de supraveghere i-au urmărit pe acești indivizi către un vehicul unde au fost auziți că au case, toți sunt găzduiți în Boston, Lincolnshire și au călătorit la Hereford pentru a cerși.

Vă rugăm!!!! Dacă doriți să dați bani persoanelor fără adăpost, vă rugăm să luați în considerare acest aspect printr-o organizație caritabilă înregistrată, altfel ar trebui să considerați că „donația” dvs. către unii dintre cei de pe stradă nu poate fi utilizată în scopul pentru care a fost oferită.”
Leeds: Româncă de 14 ani dispărută, găsită de poliție după o săptămână

Două persoane vaccinate în Marea Britanie au avut reacții adverse. Ce sfat dau autoritățile celor care doresc să se vaccineze