in

Român arestat pentru falsificarea unor certificate COVID folosite la intrarea în Anglia

Român arestat pentru falsificarea unor certificate COVID folosite la intrarea în Anglia

Un bărbat de 42 de ani a fost reținut de polițiștii ieșeni, acuzat că a falsificat mai multe certificate de analize COVID, pe care le-ar fi pus la dispoziția unor persoane care s-au deplasat în Anglia, potrivit news.ro, citat de stiripesurse.ro.

Polițiștii ieșeni au făcut două percheziții domiciliare în orașul Târgu Frumos, într-un dosar penal întocmit pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals și zădărnicirea combaterii bolilor.

Anchetatorii susțin că în luna iunie, doi bărbați ar fi falsificat mai multe buletine de analize COVID-19 și le-ar fi pus la dispoziția unor persoane care s-ar fi deplasat în Marea Britanie, în scopul de a fi folosite la controalele de frontieră.

Bărbat reținut pe Aeroportul Luton pentru vânzarea de certificate COVID NEGATIVE FALSE

În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe medii de stocare, iar cei doi bărbați bănuiți de comiterea faptei au fost duși la audieri.

Ulterior, un bărbat de 42 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

El urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu propunerea de arestare preventivă. Cercetările în acest caz continuă.…Român arestat pentru falsificarea unor certificate COVID folosite la intrarea în Anglia…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 3]

autostrada M25 Londra

BREAKING NEWS! Blocaj de 15km pe autostrada M25 din Londra. O cisternă a deversat motorină pe autostradă

1.500 de arestări în Marea Britanie. Polițiștii au confiscat sute de săbii ninja, cuțite și macete

1.500 de arestări în Marea Britanie. Polițiștii au confiscat sute de săbii ninja, cuțite și macete