Menu
in

Cheltenham: „Covidiot” de 24 de ani, la pușcărie după ce a scuipat un ofițer de poliție în duminica Paștelui

Un tânăr de 24 de ani a fost închis timp de 17 de săptămâni după ce a tușit și a scuipat pe un ofițer de poliție. Britanicul fusese reținut de poliție băut, în centrul orașului Cheltenham, în duminica Paștelui.

Luke Beresford băuse, duminică, 12 aprilie, și a intrat într-o „altercație fizică” cu cineva, moment în care a fost arestat.

Procurorul a declarat Curții Magistraților Cheltenham: „A fost încătușat și dus la o mașină de poliție din apropiere, cu intenția de a fi pus în arest.”

„Beresford a fost întrebat de polițistul Bennett dacă are simptome de Covid-19, în timp ce stătea în celula din spate a autoutilitarei poliției. Când i s-a cerut acest lucru, a tușit intenționat în fața ofițerului și apoi a început și-a înclinat capul înapoi, ca și cum ar fi să scuipe”, a mai spus procurorul.

Exeter: Femeie trimisă la închisoare după ce a scuipat în față un polițist

Polițistul a încercat imediat să închidă ușa autoutilitarei, dar Beresford a oprit-o cu piciorul, iar ofițerul a trebuit să-l lovească în față pentru a-l opri să scuipe.

Beresford a scuipat apoi flegmă și sânge pe podeaua autoutilitarei.

Beresford a pledat vinovat pentru atac comun asupra ofițerului Bennett, un lucrător de urgență, duminică, 12 aprilie.

Săptămâna trecută, la aceeași curte, Jonathan Brunsdon, 43 de ani, din Mason Road, Stroud, a fost închis timp de 20 de săptămâni pentru că a tușit în fața unui paramedic și i-a spus: „Ha, acum ai luat și tu”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version