in

Cheltenham: Român mort de beat intră cu mașina într-un pub și refuză alcooltestul


Un șofer român cu o concentrație de alcool mare în sânge a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un pub din localitatea Cirencester, Cheltenham.

Românul Antonie Aionesei, 22 de ani, avea o concentrație de alcool în sânge de trei ori peste limita admisă, scrie wiltsglosstandard.co.uk.

Aionesei a pledat vinovat la Judecătoria Cheltenham pentru conducerea sub influența alcoolului. El avea o concentrație de 108mcgs, în timp ce limita legală este de 35mcgs.

Românul a intrat cu mașina în clădirea The Mad Hatters din Castle Street, Cirencester, la ora 1.40 dimineața, pe 15 august.

Un martor a spus că autoturismul intrase efectiv prin peretele pubului, iar inculpatul încerca să îl pornească. După aceea, românul a ieșit din mașină și a început să o lovească cu piciorul.

La sosirea poliției, inculpatul a refuzat să facă testul de respirație, dar le-a spus ofițerilor că este foarte beat, apoi a început să plângă.

În cele din urmă, șoferul a acceptat să facă alcooltestul la secția de poliție. Avocatul acestuia a spus că tânărul se afla după petrecere.

Judecătorii au decis să îi interzică să conducă timp de 25 de luni și au dispus să facă 120 de ore de muncă în folosul comunității și să plătească cheltuielile de urmărire penală de 85 de lire sterline.

Exeter: Șofer român beat și fără permis, își ucide prietenul, după care fuge de la locul accidentului

Ruptă de beată, o româncă pe jumătate dezbrăcată își atacă partenerul englez. Bărbatul se baricadează și sună la POLIȚIE
Dăncilă ne vrea acasă: «Să creăm condițiile ca românii să se întoarcă acasă»

Ministrul de Finanțe din Guvernul Theresa May îl înfruntă pe Boris Johnson: „Suntem suficienți să îl învingem”