in

Cinci membri ai clanului Cîrpaci, condamnați în Marea Britanie. Au furat camioane de peste 200.000 de lire sterline

Cinci români membri ai clanului Cîrpaci și un lituanian au fost condamnați după ce au furat cel puțin 20 de autoutilitare Mercedes Sprinter, într-o o perioadă de cinci luni, din fața caselor unor locuitpri din Nottinghamshire.

Cei șase au fost prinși în octombrie 2020, într-o acțiune a poliției din Quarry Farm, Newark.

Poliția a găsit un adevărat „tezaur” de bunuri furate, inclusiv motoare de Mercedes și osii de la alte nouă autoutilitare furate din Marea Britanie în 2019 și 2020 și care urmau să fie expediate în străinătate.

Cristian Cîrpaci, este cel care a condus operațiunea, alături de Andrius Stasiunas, în care au fost furate scule și obiecte personale în valoare de aproximativ 100.000 de lire sterline din interiorul camioanelor.

Cîrpaci și Stasiunas, alături de alți trei membri ai familiei Cîrpaci și un alt bărbat, au desfășurat activități infracționale timp de cinci luni, din iunie 2020 până în octombrie 2020, arată West Bridgford Wire.

Trei membri ai grupului au fost, de asemenea, descoperiți că și-au încălcat condițiile de cauțiune, în timp ce au continuat să fure camionete chiar și după ce au fost arestați și eliberați pentru fapte similare.


Cristian Cîrpaci, liderul grupării infracționale

Cristian Cîrpaci, în vârstă de 25 de ani, a fost închis pentru trei ani și nouă luni după ce a pledat vinovat de conspirație pentru furt de autovehicule.

Expertul tehnic Andrius Stasiunas, în vârstă de 37 de ani, un alt organizator principal, a fost condamnat la patru ani de detenție, după ce a pledat vinovat de conspirație pentru furt de autovehicule.

Infractor din clanul Cârpaci, apărat de legea europeană. Nu poate fi extrădat și a fost eliberat de intanța supremă din Londra

Leonardo Cîrpaci, în vârstă de 19 ani, a pledat vinovat pentru că a ascuns, convertit, transferat sau înlăturat bunuri infracționale și a fost condamnat la un an și patru luni de detenție.

Daniel Cîrpaci, în vârstă de 42 de ani, a primit o pedeapsă privativă de libertate de 12 luni, suspendată pentru 18 luni și 180 de ore de muncă neremunerată după ce a pledat vinovat pentru disimularea, deghizarea, convertirea, transferul sau îndepărtarea bunurilor infracționale.

Stefano Cîrpaci, în vârstă de 19 ani, din Radford Road, a primit un ordin comunitar de 18 luni și 100 de ore de muncă neremunerate după ce a pledat vinovat pentru a ascunde, deghiza, converti, transfera sau înlătura bunuri infracționale.

Cumnatul lui Cristian, Alexandru Covaci, în vârstă de 25 de ani, a fost condamnat la un an și patru luni de detenție după ce s-a pledat vinovat pentru disimularea, deghizarea, convertirea, transferul sau îndepărtarea bunurilor infracționale.

Stasiunas a fost prins în timp ce încerca să fugă în țara sa natală, Lituania, pe aeroportul Doncaster, la 29 octombrie 2020.


Cinci membri ai clanului Cîrpaci, condamnați în Marea Britanie. Au furat camioane de peste 200.000 de lire sterline…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 9 In medie: 3.7]

Ilford: O fată de 14 ani a fost înjunghiată în gât. O femeie a fost arestată

Ilford: O fată de 14 ani a fost înjunghiată în gât. O femeie a fost arestată

Marea Britanie: Personalul medical, constrâns să se vaccineze. Cei care refuză nu vor mai îngriji pacienți