in

Cinci români au băgat în sperieți bijutierii din Londra. Îi amenințau cu satârul și cu arme cu electro-șocuri

O bandă formată din cinci bărbați, toți de origine română dădea spargeri violente la magazinele de bijuterii din Londra. Cei cinci au fost condamnați în total la 23 de ani de închisoare, în iulie, de magistrații de la Isleworth Crown Court.

Andrei Milea, 18 ani, Cătălin Nemoleac, 29 de ani, Alexandru Mihai Costof, 30 de ani, Lucian Marian Ciuta, 22 de ani și Ionuț Toader, 19 ani, au fost prinși după ce au spart mai multe magazine de bijuterii în lunile decembrie 2015 și ianuarie 2016, potrivit Poliției Metropolitane.

Astfel, pe 18 decembrie 2015, Milea, Ciuta și Toader au spart un magazin din Manor Park, de unde nu au putut fura nimic. Apoi, în aceeași zi, Ciuta și Milea au pătruns într-un magazin din Hounslow. L-au amenințat pe proprietar cu un satâr și au plecat cu bijuterii de 9.000 de lire sterline. 

Pe 22 decembrie, Milea a mers la un magazin de bijuterii din Southall. El a ținut cuțitul la gâtul proprietarului, dar a fugit când a fost declanșată alarma.

Pe 8 ianuarie 2016, Milea, Nemoleac și Costof au intrat într-un magazin din Ealing, de unde au furat, prin amenințare, un ceas și 200 de lire sterline.

Milea, Nemoleac, Toader și Costof au fost arestați la începutul lunii ianuarie, iar Lucian Ciuta a fost arestat pe 22 ianuarie, pe aeroportul Luton de unde avea de gând să plece spre București.

Andrei Milea a fost găsit vinovat pentru conspirație să jaf și a fost închis pentru cinci ani și șapte luni.

Catalin Nemoleac și Alexandru-Mihai Costof au primit fiecare câte șapte ani și două luni de închisoare pentru că au folosit în timpul jafurilor arme cu electroșocuri.

Lucian Marian Ciuta va sta în închisoare trei ani și patru luni pentru jaf și opt luni pentru spargere.

 

Ionuț Toader a fost condamnat la opt luni de închisoare. Andrei Milea își așteaptă încă sentința.

Trei români sunt acuzați că au violat o femeie în Coventry

Doi români, eroi în Coventry. Au prins un spărgător de locuințe

Un român, printre cei mai căutați spărgători de locuințe din Londra

Unul dintre cei mai căutați spărgători din sud-estul Londrei, condamnat la patru ani de închisoare

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Scandal în Parlamentul Britanic. Laburistului Keith Vaz îi plac băieții din ROMÂNIA. La propriu!

România, criticată de străini: „Aici, toată lumea e numai după bani, bani, bani. Explodaţi din orice. Românii dau bacşiş peste tot”