in

Ciocniri violente în Bristol. Manifestanții au incendiat mașinile de intervenție și au atacat o secție de poliție. 20 de polițiști au fost răniți

Șapte persoane au fost arestate după ce a fost atacată o secție de poliție, iar 20 de ofițeri au fost răniți în timpul unui protest violent „Kill the Bill” din Bristol.

În fotografiile șocante de la protest de pot vedea oameni pe mașinile poliției care aruncau petarde și declanșau focuri pe stradă.

Un ofițer a suferit leziuni la un plămân, după ce a fost lovit cu piciorul, în timp ce altul a suferit mai multe fracturi, arată Metro.

Ceea ce a început ca o demonstrație pașnică, la College Green, cu protestatari mascați care purtau pancarte, s-a transformat într-una violentă, după ce sute de oameni au ajuns la secția de poliție New Bridewell.

Protestatarii au spart geamurile secției și, de asemenea, au distrus vehiculele poliției parcate în apropiere, dând foc unui autoturism și unei dube.

Mașinile dintr-o parcare cu mai multe etaje de lângă secția de poliție au fost, de asemenea, avariate de protestatari.


Londra. Arestări la mitingul anti-lockdown de sâmbătă. Mii de persoane au manifestat în Hyde Park

Poliția a declarat că asupra ofițerilor au fost aruncate petarde, iar polițiștii au folosit câini pentru a dispersa mulțimea.

Ministrul de interne, Priti Patel, a condamnat scenele „inacceptabile” și a spus că „tâlhăria și dezordinea” nu vor fi niciodată tolerate. Primarul din Bristol, Marvin Rees, a condamnat violența. El a spus: „Am îngrijorări majore cu privire la proiectul de lege, care este prost gândit și ar putea impune controale disproporționate asupra liberei exprimări și a dreptului la proteste pașnice. Distrugerea clădirilor din centrul orașului, vandalizarea vehiculelor, atacarea poliției nu vor face nimic pentru a diminua probabilitatea ca proiectul de lege să treacă. Dimpotrivă, nelegalitatea prezentată va fi folosită ca dovadă și va promova nevoia unui astfel de proiect de lege.”

În prezent, adunările în masă sunt interzise, în conformitate cu legislația privind pandemia de coronavirus și oricine încalcă reglementările ar putea fi amendat.

Andy Roebuck, președintele Federației de Polițiștilor din Avon și Somerset, a declarat: „Scene dezgustătoare în Bristol provocate de o mulțime de animale care rănesc ofițeri de poliție, membri ai publicului și distrug proprietăți. Avem ofițeri cu brațe și coaste rupte. Este foarte de greșit.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românce forțate să se prostitueze în Europa. Proxeneții le marcau ca pe vite pentru ca bandele rivale să știe cui aparțin. Printre victime era și o minoră

Patru ani de la atacul de la Westminster, în care și-a pierdut viața românca Andreea Cristea. Primarul Khan: „Un atac asupra libertății și valorilor țării noastre”