in

Circ la granița României cu Ungaria. Un român care susținea că este din Tracia și se întoarce acasă a fost reținut

Incident la frontiera cu Ungaria. Un român care susținea că este din Tracia și se întoarce acasă a fost reținut.

Omul dorea să să intre în România pe la Nădlac 2, lături de soție și doi copii și a declarat la vamă că sunt “traci”.

Au spus că se întorc în țara în care s-au născut și au refuzat să prezinte polițiștilor de frontieră documentele, relatează lugojinfo.ro.

După ce s-au baricadat în mașina care avea plăcuțe de înmatriculare cu „TRACIA”, polițiștii de frontieră din Ungaria au apelat la ajutorul colegilor români. Aceștia au reușit să deschidă autoturismul și l-au imobilizat pe șofer, un bărbat de 35 de ani.

După ce au verificat bazele de date, polițiștii au descoperit că cele cinci persoane se întorceau din Danemarca, iar în documentele din România figurau cu domiciliul în localitatea Fardea.

Cei cinci au fost reținuți de autoritățile maghiare pentru verificări suplimentare deoarece nu au putut prezenta nici un document de identitate al lor sau al mașinii, adulții arătând doar niște hărții fără valoare care nu pot înlocui documentele de identitate valabile.  În final, familia de români a intrat în țară, iar bărbatul a postat pe pagina sa de Facebook o înregistrare în care relatează incidentul, arătând că nu recunoaște autoritatea polițiștilor români.


„Eu nu am făcut asta pentru mine, ci pentru a arăta că o bucată de plastic, care are un cod fiscal este băgat în comerț prin acest nod portuar”, a spus bărbatul în filmare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Fosta vedetă a Antenei Star, Rocsana Marcu, s-a mutat definitiv în Anglia

Marea Britanie: Nivelul de amenințare teroristă, ridicat la SEVER, după atacurile din Franța și Austria. Expert în securitate: „Teroriștii atacă înainte de lockdown”