in

Colindale. Încă un român înjunghiat mortal în Londra. Avea 20 de ani și doar ce devenise tată


Valul de crime care a îngrozit Londra face noi victime. Din păcate, ultima dintre ele este de origine română. Este vorba despre un tânăr de 20 de ani, Radu Nicolaie (foto), din Colindale, un mincitor român, tatăl unui copil de doar șase luni.Potrivit Evening Standard, Radu a fost înjunghiat în apartamentul său din Colindale, nordul Londrei, în seara de duminică, 15 aprilie.

El a fost transportat la spital, însă a murit la scurt timp din cauza leziunilor. Toto ieri a fost înjunghiată și o femeie de 30 de ani, în Brixton. Numărul crimelor din Londra, de la începutul anului s-a ridicat la 59.

Nicolaie venise în Marea Britanie în urmă cu cinci ani și locuia în Colindale, pe Zenith Close, alături de prietena sa. Cei doi au un copil de șase luni.

El a fost găsit înjunghiat în apartamentul său duminică, la ora 18.00. Un suspect în vârstă de 20 de ani a fost reținută azi, 16 aprilie, în legătură cu această crimă.

„Era un tip cumsecade. Îi plăcea să joace fotbal”, a declarat un prieten de-al lui.

Un altul a spus: „Am văzut paramedicii cum îl scoteau pe o targă din apartament. Nu i-am putu vedea fața, dar i-am recunoscut tatuajul de pe braț”.

Oricine are informații în legătură cu această crimă poate suna la poliție, la 101.

Rata criminalității în Londra, mai mare decât cea din New York. 12 crime în nici trei săptămâni

Londra a devenit orașul crimei? 50 de omucideri de la începutul anului
S-a întors în România după 14 ani în Marea Britanie: „Am fost un prost! Toţi au plecat şi bine fac că s-au dus, la ce să rămână aici?”

Mii de deținuți din UE în închisorile britanice. Ministerul Justiției: „140 de milioane de lire sterline cheltuim cu infractorii europeni”