Menu
in

Condamnat pe viață pentru tentativă de viol. Are la activ încă un viol și o tentativă de viol, în România



Un violator periculos a fost condamnat la închisoare pe viață, în Marea Britanie, pentru tentativă de viol și lipsire de libertate.

Marian Avram, de 33 de ani, mai are la activ încă un viol și o tentativă de viol săvârșite în România, scrie Welvyn Hatfield Times.

El va ispăși minim opt ani de închisoare în Marea Britanie, după care va fi deportat pentru a-și continua pedeapsa în România.

Fapta pentru care a fost condamnat Avram a avut loc în Hatfield, la începutul acestui an, iar violatorul a fost găsit vinovat în august 2017, în urma unui proces care a ținut patru zile.

La primele ore ale dimineții de sâmbătă, 28 ianuarie, Avram s-a apropiat de o femeie, pe stradă. A apucat-o și a târât-o în niște tufișuri din apropiere, unde a încercat să o violeze. Norocul femeii a fost că doi oameni s-au apropiat de scenă și l-au tulburat pe violator, ceea ce i-a dat șansa acesteia să fugă.

Avram a fost arestat pe 2 februarie, acuzat și reținut în aceeași zi. Pe numele lui există un mandat european de arestare în legătură cu un viol și o tentativă de viol comise în România și pentru care a primit cinci ani de închisoare.

Detectivul Mark Cotte, de la unitatea locală Welwyn Hatfield, a declarat: „Marian Avram este un infractor periculos și dăunător, care și-a țintit victima în acea dimineață, cu intenția de a o ataca sexual”.

„Sunt foarte mulțumit de rezultatul acestei condamnări și sper că oamenii s-au asigurat că această persoană nu mai este pe străzi și va fi deportată după eliberare”, a continuat polițistul.

Londra: Frații Mămăligă, violatori în serie. Trimiși în pușcărie chiar pe 1 decembrie.

A violat o fată de 14 ani. Cioban român condamnat la ani grei de închisoare în Scoția

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version