in

Conflict pe stadion. Suporterii englezi au scandat la Madrid: „Gibraltarul e al nostru”

Opt suporteri ai echipei Leicester City au fost arestaţi, în noaptea de marţi spre miercuri, la Madrid, înaintea meciului cu Atletico, din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, potrivit Digi 24 care citează News.ro.

„Opt huligani englezi au fost arestaţi pentru tulburarea liniştii publice şi deteriorarea mobilierului public”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei spaniole.
În urma incidentelor petrecute în Plaza Mayor din Madrid, cinci persoane au fost rănite uşor, trei poliţişti şi doi fani englezi.

Printre scandările de încurajare a echipei favorite, suporterii englezi au strigat și „Gibraltarul e al nostru”.

Partida Atletico Madrid – Leicester City, din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, s-a disputat miercuri, 12 aprilie, de la ora 21.45 și s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru spanioli.

Atât Theresa May cât şi alţi membri ai guvernului de la Londra au spus că nu vor permite Spaniei să preia controlul Gibraltarului şi că sunt gata să protejeze acest teritoriu cu orice preţ.

Anul trecut, Spania a propus la reuniunea Comisiei a IV-a ONU să deschidă negocieri cu Regatul Unit pentru a ajunge la o suveranitate partajată asupra teritoriului cu 30.000 de locuitori, britanic din 1713 și pe care regatul dinSpania îl revendică.

Declarații incredibile din partea conservatorilor. „Theresa May e pregătită să intre în război cu Spania pentru Gibraltar ”

Spania nu recunoaște apele teritoriale ale Gibraltarului. O navă militară spaniolă a fost invitată să părăsească zona

Gibraltarul ar putea ieși din Uniunea Europeană cu ocazia Brexitului. Posibile noi revendicări din partea Spaniei

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

ONS: Românii din Regatul Unit muncesc mai mult și sunt plătiți mai puțin decât britanicii

Video EXCLUSIV. Ministrul pentru Românii de Pretutindeni, despre consecințele Brexit: „Înregistrarea ca rezident permanent e foarte importantă”