Consilierii științifici ai guvernului britanic: Relaxarea va duce la 200 de morți de COVID pe zi și la 2.000 de internări

Consilierii științifici ai guvernului britanic avertizează că relaxarea care va începe luni, 19 iulie, în Anglia, va duce la creșterea numărului zilnic al deceselor și al internărilor.

Specialiștii SAGE spun acum că o modelare sugerează că alte 33.000 de persoane vor muri din cauza COVID-19 într-un an, scrie The Independent.

De asemenea, ridicarea tuturor restricțiilor va genera presiuni asupra NHS, a avertizat directorul medical al Angliei, Chris Whitty, la conferința de presă de ieri, 12 iulie, din Downing Street.

Whitty a spus că sugestia de a nu face presiuni asupra NHS nu este „pe deplin realistă”.

În același timp, modelarea SAGE arată că încetarea restricțiilor ar putea duce la între 1.000 – 2.000 de internări în spital spital pe zi, în decurs de câteva săptămâni și cu până la 200 de decese zilnice.

BREAKING NEWS! Boris Johnson dă un pas înapoi: „Viața nu va reveni la normal imediat… Restricțiile de călătorie vor continua”

Mărimea și amploarea infecțiilor, spitalizării și deceselor vor depinde de modul în care publicul va răspunde de săptămâna viitoare.


Cu cât oamenii se întorc mai repede la modul de viață de dinainte de pandemie, cu atât va fi mai mare vârful infecțiilor și al deceselor, arată modelarea, cu unele scenarii care indică internări în spital de peste 4.000 pe zi, până luna viitoare, cu un total de 46.000 decese până la sfârșitul acestui an.

SAGE a mai arătat că întârzierea reducerii restricțiilor ar avea probabil un impact pozitiv, deoarece mai mulți oameni ar putea fi vaccinați complet, dar ar fi un efect mic și ar împinge valul în toamnă și iarnă.

În ultimele zile, spitalele din unele părți ale țării au trebuit să anuleze unele operații, inclusiv pentru pacienții cu cancer, și să deschidă mai multe secții pentru pacienții cu COVID.

Serviciile de ambulanță au raportat că sunt supuse unor presiuni extreme de câteva săptămâni, cu întârzieri mari la departamentele de asistență medicală, care raportează, de asemenea, un număr record de pacienți.


…Consilierii științifici ai guvernului britanic: Relaxarea va duce la 200 de morți de COVID pe zi și la 2.000 de internări…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un val de căldură vine peste Marea Britanie după ploi și inundații. Ce temperaturi sunt așteptate chiar de săptămâna aceasta

Englezii cer rejucarea finalei Euro 2020: „Ne-au tratat ca pe niște sclavi”. Au fost lansate mai multe petiții