in

Gateshead, copil de 14 ani moare înjunghiat de un coleg de aceeași vârstă: ”A lăsat familia sa complet devastată”

Știri Uk: copil de 14 ani înjunghiat mortal de un coleg. Un elev de 14 ani a fost acuzat de uciderea unui băiat de aceeași vârstă într-un atac cu cuțitul în Gateshead, oraș în regiunea North East England.
Tomasz Oleszak, un adolescent “bun și grijuliu” care a venit în Marea Britanie din Polonia la vârsta de șase ani, a murit în urma unei răni prin înjunghiere după o altercație luni seara.

Serviciul de urmărire penală a declarat vineri că a autorizat poliția să îl acuze pe băiatul de 14 ani de crimă, tentativă de rănire cu intenție și deținerea unui obiect tăios într-un loc public, scrie The Guardian.

Adolescent de 17 ani moare la Londra după o luptă uriașă de stradă care a implicat „100 de bărbați cu macete”

Copil de 14 ani înjunghiat mortal de un coleg

Adolescentul, al cărui nume nu poate fi dezvăluit din cauza vârstei sale, va apărea la tribunalul magistraților din Newcastle în cursul zilei de vineri.

Christopher Atkinson, șeful unității de judecată a curții de coroană de la CPS North East, a declarat: “Gândurile noastre sunt alături de familia lui Tomasz Oleszak în aceste momente dificile.

“Crown Prosecution Service reamintește tuturor celor interesați că procedurile penale împotriva băiatului sunt acum active și că acesta are dreptul la un proces echitabil. Este extrem de important să nu existe niciun fel de raportare, comentariu sau partajare de informații online care ar putea prejudicia în vreun fel aceste proceduri.”

Poliția a fost chemată luni seară la Springwell Estate din Gateshead, unde a fost anunțat că un băiat a suferit “o rană care pare să fi fost provocată de un obiect tăios”. Tomasz a fost dus la spital, unde a murit ulterior.

”A lăsat familia sa complet devastată”.

Șefa Helena Barron, de la poliția din Northumbria, a declarat la începutul acestei săptămâni: “Tomasz avea toată viața în față și acest incident tragic a scurtat această viață și a lăsat familia sa complet devastată”.

O pagină de strângere de fonduri a fost creată de antrenorii echipei locale de fotbal a lui Tomasz pentru a ajuta familia acestuia. Paul Howson, unul dintre antrenori, a declarat: “Tomasz era un tânăr foarte bun și grijuliu. A fost adus în Marea Britanie de părinții săi pentru o viață mai bună și nu merita ceea ce i s-a întâmplat. Era plăcut și iubit de mulți.

“A fost un fotbalist foarte pasionat pe care am avut cu toții plăcerea de a-l antrena. A fost un membru foarte iubit al comunității sale locale și va fi regretat de toți cei care l-au iubit. “Acesta este cel mai mare coșmar al oricărui părinte devenit realitate și nu-mi pot imagina prin ce trec.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

Alertă în centrul Londrei, mai multe persoane înjunghiate lângă gara Liverpool Street, poliția a izolat zona

furtuni uk

The Guardian: Marea Britanie și nordul Europei vor fi cele mai vântoase locuri de pe planetă la sfârșitul acestei săptămâni