Menu
in

Copil înecat într-un parc tematic din Anglia. Compania, amendată cu UN MILION de lire sterline

Parcul tematic Drayton Manor din Anglia a fost amendat cu un milion de lire sterline pentru deficiențe de siguranță care au dus la moartea unei fete de 11 ani.

Potrivit Metro, Evha Jannath, din Leicester, a căzut dintr-o barcă, în zona Splash Canyon, în timpul unei excursii școlare, în urmă cu aproape patru ani.

Judecătorul Spencer, de la Stafford Crown Court, a spus: „A fost o pierdere cu totul tragică a unei vieți atât de tinere.”

Drayton Manor a recunoscut că a încălcat secțiunea 3 din Legea privind sănătatea și siguranța la locul de muncă.

Evha era într-o excursie școlară, la sfârșitul anului școlar, împreună cu prietenii ei de la Jameah Girls Academy din Leicester, pe 9 mai 2017.

Potrivit unui părinte, fata a căzut de pe una dintre bărci, în timpul plimbării.

11 ani, și-a pierdut viața într-un parc de distracții din Birmingham

Părintele a spus că fata a dispărut din vedere după ce a căzut, fiind trasă la fund de curenți. Poliția din Staffordshire a declarat că Evha a fost recuperată din apă și a primit asistență din partea echipajelor de pe ambulanță, înainte de a fi transportată la Spitalul pentru Copii din Birmingham, unde a murit ulterior.

Însă judecătorul a spus că nu există „nicio perspectivă de plată a amenzii”, având în vedere că societatea care exploata parcul în acel moment, a intrat în faliment

Drayton Manor a fost închis a doua zi după moartea fetei. O serie de plimbări pe apă similare în parcurile tematice din Marea Britanie au fost, de asemenea, închise temporar, în 2017, ca măsură de precauție.

Judecătorul Spencer a adăugat: „Țin minte că există alte curse similare în Regatul Unit, țin minte că acest parc tematic a fost vândut unui alt operator și personalul transferat. Este important să se învețe lecții și gravitatea eșecului companiei pârâte în acest caz este marcată de o pedeapsă adecvată.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version