in

Copil român de 11 ani acuzat că a agresat sexual o femeieUnul dintre cei mai tineri infractori sexuali arestat de poliţia britanică a fost condamnat să participe la un curs de educaţie sexuală.

Băiatul roman de 11 ani şi-a vârât mâinile între picioarele unei tinere, după ce a urmărit-o pe aceasta în timp ce îşi făcea cumpărăturile, iar apoi s-a urcat pe bicicletă şi a dispărut. Tânărul a comis infracţiunea în 26 iunie anul curent, în Wycombe Road, Tottenham, în nordul Londrei (foto).

Victima a chemat poliţia şi le-a indicat agenţilor cine este agresorul. Acesta a fost urmărit şi prins de poliţie, dar fiind interogat cu privire la motivele atacului, acesta a negat că ar fi agresat-o.

Deşi a negat că şi-ar fi asaltat victima, băiatul – care rămâne anonim din cauza vârstei – a fost găsit vinovat în urma procesului de la North London Youth Court. Judecătorul John Perkins i-a dat acestuia un ordin de reabilitare de 9 luni şi l-a trimis la un curs de educaţie sexuală.

Se pare că băiatul nu era înscris la şcoală şi că îşi petrecea zilele plimbandu-se cu bicicletă prin oraş, cu prietenii. Părinţii săi au fost trimişi şi ei la cursuri de formare pentru îngrijirea copiilor timp de 6 luni.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Decizie şocantă – nu pot îngriji copii pentru că sunt membri UKIP

Imaginaţie de politician: campanie electorală cu sloganuri ilare