in

Coronavirus în UK: Numărul deceselor a ajuns la 71, iar numărul celor infectați este aproape de 2.000

Boris Johnson se adresează azi națiunii în a doua conferință de presă cu privire la focarul de coronavirus din Marea Britanie, în timp ce numărul cazurilor confirmate prin testare se apropie de 2.000.

Primul ministru va prezenta cei mai recenți pași făcuți în lupta împotriva virusului după ce luni a anunțat măsuri de combatere a focarului.

Oamenii de știință de la Imperial College din Londra: „260.000 de britanici și-ar putea pierde viața dacă guvernul nu va lua noi măsuri cu privire la coronavirus”

Guvernul britanic, ultimele informații: Menținerea numărului deceselor sub 20.000 este un rezultat bun

Decesele din cauza COVID – 19 din Marea Britanie au atins cifra de 71, iar numărul infecțiilor în ultimele 24 de ore a ajuns la 1950.

NHS England a confirmat încă 14 decese și a dezvăluit că un pacient de 45 de ani a devenit cea mai tânără victimă a focarului din Marea Britanie de până acum. Țara Galilor și Scoția au înregistrat fiecare câte un deces, ducând totalul zilei la 16 în tot Regatul Unit.

Oficialii au înregistrat cea mai mare creștere zilnică de cazuri, cu 407 de pacienți diagnosticați în ultimele 24 de ore – ceea ce înseamnă că 1.950 de britanici au contractat virusul de la începutul epidemiei.

Cu puțin timp înainte de anunțarea noilor cifre, consilierul științific principal al guvernului a declarat că se estimează ca aproximativ 55.000 de persoane din Marea Britanie să fie bolnave de Covid-19.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Efectele pandemiei: Ford România trimite mii de angajaţi în şomaj tehnic

Coronavirus: Guvernul britanic pune la bătaie 330 de miliarde de lire sterline pentru a ajuta afacerile afectate de criză