in ,

CORONAVIRUS: ÎNCĂ 86 DE MORȚI ÎN MAREA BRITANIE. 21 de oameni au decedat într-un singur spital din Londra


În Marea Britanie s-au înregistrat încă 86 de noi decese din cauza coronaviruslui, ceea ce duce numărul total la 422.

Mai mult, scrie Daily Mail, 21 de persoane au murit noaptea trecută, la un singur spital din Londra

Cifra arată că situația din Marea Britanie este deja scăpată de sub control, din ce în ce mai mulți oameni continuând să moară.

83 de pacienți au murit peste noapte în Anglia, doi în Scoția și unul în Țara Galilor.

Și numărul celor infectați a crescut enorm, ajungând la 8.000 de persoane dintre cele testate. Însă numărul ar putea să fie mult mai mare, existând posibilitatea să se apropie de 400.000 de mii, potrivit specialiștilor citați de presa britanică.

Ministrul Sănătății, Matt Hancock, a declarat că răspândirea coronavirusului se accelerează rapid în întreaga lume și în Marea Britanie.

Criza coronavirus în UK. Ce se întâmplă cu șantierele din Londra în timpul măsurilor luate de guvernul britanic: „Avem familii și copii acasă”

„Acțiunile pe care le-am întreprins ieri nu sunt acțiuni pe care vreun guvern britanic ar vrea să le ia, ci sunt absolut necesare. Instrucțiunea noastră este simplă: stați în casă”, a spus ministrul.

El a mai arătat că oamenii ar trebui să plece de acasă doar din patru motive – cumpărături pentru produse esențiale, cum ar fi alimente și medicamente, o ședință de exerciții fizice pe zi, pentru a merge la medic sau pentru a oferi îngrijiri unei persoane vulnerabile și mersul la și de la serviciu, dar numai acolo unde acest lucru este absolut necesar și nu poate fi făcut de acasă.

Metrourile din Londra, arhipline în prima zi a interdicțiilor anunțate de Boris Johnson

Hancock a spus: „Aceste măsuri nu sunt sfaturi, ci sunt reguli și vor fi aplicate inclusiv cu ajutorul poliției, cu amenzi începând de la 30 de lire sterline până la amenzi nelimitate pentru nerespectarea acestora”.

Comentariile sale vin în timp trenurile din rețeaua de metrou din Londra au fost aglomerate din nou, în această dimineață, în ciuda faptului că Boris Johnson a instituit un blocaj.
aplicaţia de fitness

Vrei să te menţii în formă în timp ce stai în izolare? Descarcă aplicaţia de fitness a lui Chris Hemsworth

Coronavirusul, mult mai contagios decât o gripă normală. Un infectat ar putea contamina alți 59.000 de oameni