in

Coronavirus: Marea Britanie va pune la dispoziție kituri prin care să vă testați acasă în doar 15 minute

„După ce au fost testate săptămâna aceasta și o parte din ele vor ajunge la noi, kiturile vor fi distribuite în comunitate”, a declarat directorul Autorității Pentru Sănătate Publică din Anglia.

Trusele de testare pentru coronavirus la domiciliu în 15 minute vor fi puse la dispoziția publicului britanic în câteva zile, a declarat profesorul Sharon Peacock.

Mii de teste vor fi vândute în magazine sau livrate de Amazon persoanelor cu simptome care se autoizolează, de săptămâna viitoare.

Profesorul Sharon Peacock, directorul serviciului național de infecții la PHE, a declarat comisiei de știință și tehnologie din parlamentul britanic că odată ce testele vor fi primite, acestea vor fi „distribuite comunității”.

Secretarul pentru sănătate, Matt Hancock, a declarat că guvernul a cumpărat, marți, milioane de teste și că mai comandă alte milioane.

Schema de împrumuturi pentru afacerile din UK afectate de pandemia Coronavirus

Breaking NEWS! Prințul Charles, infectat cu coronavirus

Testul pentru anticorpi implică înțeparea unui deget și analizarea unei picături de sânge într-un dispozitiv care arată ca un test de sarcină. Acesta va arăta dacă persoana testată are sau a avut Covid-19 și îi va permite să acționeze în consecință.


Peacock a spus că testele vor fi disponibile în câteva zile.

Ea a spus: „Câteva milioane de teste au fost achiziționate pentru utilizare. Acestea sunt produse noi. Trebuie să vedem clar că funcționează așa cum se pretinde. Odată ce au fost testate săptămâna aceasta și cea mai mare parte a testelor vor ajunge, vor fi distribuite în comunitate.”

Lucrătorii-cheie, inclusiv medicii și asistentele NHS, vor putea lua decizii mai rapide cu privire la auto-izolare sau la întoarcerea la muncă folosind noul kit de testare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Industria modei se reprofilează

Industria modei se reprofilează: confecționează măști de protecție

Criza coronavirus în UK: Pub-urile cer să li se permită să livreze la domiciliu. Magazinele de cartier cu licență pentru alcool (off-licence), incluse în lista celor esențiale