in

COȘMAR în Londra. Femeie înjunghiată în plină stradă de un elev care doar ce ieșise de la școală

Într-un incident din Croydon, o femeie în vârstă de 40 de ani a fost înjunghiată, iar un elev de 15 ani a fost arestat sub suspiciunea de vătămare corporală gravă (GBH).

Un videoclip terifiant a fost distribuit pe rețelele de socializare care pare să arate un băiat îmbrăcat în uniformă școlară înjunghiind în mod repetat o femeie, în timp ce aceasta era la pământ, arată MyLondon.

Atacul cu cuțitul a avut loc în fața unei mulțimi copii care se îndrepta spre casă de la școală.

Poliția Metropolitană  a confirmat că un băiat de 15 ani a fost arestat sub suspiciunea de vătămare corporală gravă (GBH), după ce o femeie în vârstă de 40 de ani a fost înjunghiată.

Teroare în Londra: Un bărbat flutură maceta după ce a înjunghiat o persoană în Ilford

Poliția a fost chemată la fața locului, în Grosvenor Road, la ora 16.35, în urma unor informații despre o „altercație” între o femeie și un grup de copii.

Au fost chemați ofițeri și paramedici, unde au găsit o femeie, în vârstă de 40 de ani, înjunghiată. Băiatul rămâne în arest, iar cercetările sunt în curs.

Sergentul detectiv al poliției metropolitane Danielle Power a declarat: „Înțelegem îngrijorarea care se va răspândi în comunitățile noastre în legătură cu acest incident violent și am dori să asigurăm părinții și localnicii că patrule foarte vizibile vor fi dispuse la sfârșitul zilei de școală pentru a-i asigura pe elevi, părinți comunitatea în general.”

Noapte de groază la Londra, trei femei și un bărbat înjunghiați mortal într-o casă din Southwark

„Suntem la curent cu filmările care circulă pe rețelele de socializare și solicităm ca acestea să nu fie distribuite în continuare pentru a evita prejudicierea oricăror proceduri judiciare viitoare”, a mai spus polițistul.


COȘMAR în Londra. Femeie înjunghiată în plină stradă de un elev care doar ce ieșise de la școală…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

finlanda NATO

Finlanda cere aderarea „fără întârziere” la NATO. În câteva zile va fi depusă cererea

Hammersmith: Doi muncitori răniți grav în urma prăbușirii unei schele

Hammersmith: Doi muncitori răniți grav în urma prăbușirii unei schele