in

Crimă cumplită! Adolescentă de 16 ani își omoară bebelușul nou-născut. Mama ei, plecată în Anglia

O adolescentă de 16 ani, din Olt, este acuzată că și-a omorât bebelușul abia născut, ascunzându-l într-un dulap.

Fata locuia doar cu tatăl său, iar mama era plecată la muncă în Anglia. Alexandra Dicu, purtător de cuvânt IPJ Olt a afirmat că „personalul medical din cadrul unei unități spitalicești a sesizat despre faptul că o tânără de 16 ani, din comuna Călui, a născut la domiciliu, fără să fi fost asistată medical. În urma verificărilor efectuate la locuința acesteia, a fost găsit cadavrul unui nou-născut”, potrivit a1.ro. Medicii legiști au declarat că bebelușul s-a născut viu.

Tânăra este cercetată penal pentru uciderea pruncului său,  trupul neînsuflețit al bebelușului fiind găsit în camera în care fata născuse.

Potrivit declarațiilor celor apropiați, fata și-a ascuns sarcina, astfel că familia, profesorii sau prietenii nu au știut de faptul că ea aștepta un copil.

Din nefericire, fata locuiește doar cu tatăl său, mama fiind la muncă în Anglia de câțiva ani.
Mătușa fetei a declarat : „Nici nu ne gândeam la așa ceva, n-a știut nimeni, uite, nici părinții, nici mamaie-sa”.

Aceasta a confirmat frecvența copilei la școală.


Se pare că după ce a născut neasistată medical, fetei i s-a făcut rău, iar tatăl său a dus-o de urgență la spital.

Acum, atât părinții cât și Inspectoratul Școlar aruncă vina de la unii la alții. Momentan se fac investigații pentru a se stabili cine se face vinovat.

«Părinții lasă această educație către școală, școala o lasă către nivelul următor din școală. Părinții nu vorbesc cu copiii lor, pentru că nu știu cum să facă lucrul acesta. Pentru că, la rândul lor, nici părinții și nici bunicii lor nu au vorbit cu ei. Sau dacă au transmis informații, au transmis conținuturi care spun „sexul este ceva nepotrivit, necorespunzător, rău, murdar, păcătos”», a declarat Irina Gruia, psiholog, potrivit digi24.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Rareș Bogdan, atac direct la liderul PSD: „Dragnea vrea să-și facă dinții din aurul BNR adus de la Londra”

Veganii englezi consumă delicioasele fursecuri fabricate în Bărăgan