in

Crimă în centrul Londrei: bărbat ucis cu o macetă pe Oxford Street, în fața cumpărătorilor îngroziți – VIDEO

Incidentul s-a produs într-o intersecție între Oxford Street și Market Place sâmbătă, imediat după 17.30.

Filmările șocante de la fața locului arată cumpărătorii uimiți care reacționează la incident.

Un martor, Benjamin Teacher a spus că a văzut un bărbat înarmat cu o macetă care alerga după un alt bărbat.

„Cineva alerga pe mijlocul Oxford Street, în plină zi, într-o sâmbătă, cu o macetă, alergând după cineva”, a spus el. Și acum poliția peste tot pentru că asta este Londra!”

Poliția a participat la fața locului și a găsit un bărbat care avea o rană înjunghiată. El a fost dus de către Serviciul de Ambulanță din Londra la un spital din Londra central, unde a fost declarat mort la ora 19.33.

S-au făcut trei arestări.

Omorul de la Oxford Street are loc la mai puțin de 24 de ore după două înjunghieri separate la Londra.

Un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost dus la spitalul din Shoreditch, vinei seara, după ce a fost atacat, în timp ce un alt bărbat de circa 20 de ani a fost rănit grav după ce a fost înjunghiat în Seven Sisters, în nordul Londrei.

Între timp, în Sheffield, un bărbat a murit din cauza rănilor înjunghiate, iar alți trei au fost răniți după ce a izbucnit o luptă în masă.

Luna trecută, cifrele de la Oficiul pentru Statistică Națională arătau că atacurile cu cuțitul din Anglia și Țara Galilor au crescut până la un nivel ridicat.

Au fost 46.265 de infracțiuni în cele 12 luni până la sfârșitul lunii martie a acestui an, în creștere cu 6% față de anul precedent. Cifrele, care nu includeau Greater Manchester, erau parțial determinate de o creștere de 7% la Londra.
BMW de peste 83.000 de lei, căutat de autorităţile din Marea Britanie, descoperit de polițiștii de frontieră la Botoşani

A murit primul câine testat pozitiv cu Covid-19, a luat virusul de la stăpânul său