in

Crimă în Essex, în noaptea de Anul Nou. Poliția a făcut arestări

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost ucis în noaptea de Anul Nou, într-o casă din Rayleigh, Essex, a anunțat poliția.

Un alt bărbat, în vârstă de 39 de ani și două femei au fost arestați sub suspiciunea de crimă, scrie Sky News.

Poliția a declarat că bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost găsit „fără semne vitale” atunci când ofițerii au fost chemați la o adresă din Rayleigh, Essex, puțin înainte de ora 01.00 dimineața.

Ulterior, bărbatul a fost declarat mort, în ciuda eforturilor paramedicilor de a-i salva viața.

Londra: Băiat de 10 ani, ucis în Acton. O femeie a fost arestată pentru crimă

Poliția din Essex a declarat: „Trei persoane – un bărbat în vârstă de 39 de ani și o femeie în vârstă de 23 de ani, precum și o femeie în vârstă de 25 de ani, din Basildon – au fost arestați sub suspiciunea de crimă.”


„Prima femeie a fost de asemenea arestată pentru agresarea unui lucrător de urgență. Credem că toate persoanele implicate se cunoșteau. Am dori să mulțumim vecinilor din zonă care au fost incredibil de calmi și de utili în această dimineață”, mai arată poliția Essex.

Oricine are informații despre incident este rugat să sune la 101 și să citeze incidentul numărul 147 din 1 ianuarie.

Alternativ, oamenii pot contacta anonim Crimestoppers, la numărul 0800 555 111.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Ziua în care Marea Britanie se desparte definitiv de Uniunea Europeană. Un român, primul șofer care a trecut în Franța: „Nu cred că viitorul va fi dificil”

Victorie pentru Londra: Permisele de conducere din Marea Britanie vor fi recunoscute în Europa automat, fără alte proceduri