in

Crimă în Liverpool: Un bărbat a fost aruncat de la fereastră

crimă Liverpool

Un bărbat din Liverpool a murit după ce a căzut de la ultimul etaj al unei case, iar poliția a arestat un suspect de crimă, în vârstă de 43 de ani, duminică seara, 8 mai.

Poliția a fost chemată în jurul orei 21.55, duminică, după ce un bărbat în vârstă de 40 de ani a căzut de la etaj pe Longmoor Lane, lângă intersecția cu Inglis Road, în Walton.

Serviciile de urgență au intervenit, iar bărbatul a fost dus la spital unde a murit, a anunțat poliția din Merseyside într-un comunicat.

Bărbatul de 43 de ani care a fost arestat era cunoscut victimă și a fost arestat pentru audieri.

Șoferii au fost sfătuiți să utilizeze rute alternative din cauza drumurilor închise, între Greenwich Road și Hall Road.

Inspectorul detectiv Gary Stratton a spus: „Suntem în fazele extrem de incipiente ale unei investigații și aș face apel la oricine are orice informații să ne contacteze”.


Crimă violentă în Plaistow: Locuitorii îngroziți „se încuie în case și se roagă la Dumnezeu”

„Investigațiile sunt în desfășurare pentru a stabili exact ce s-a întâmplat, iar ofițerii noștri sunt la fața locului în timp ce efectuăm anchete din casă în casă și culegem informații.”

„Dacă ați văzut sau auzit vreun comportament suspect în zonă, în această seară, vă rugăm să ne anunțați. În mod similar, dacă ați condus pe Longmoor Lane și aveți imagini filmate de camera de bord, vă rugăm să le revizuiți și să ne contactați dacă vedeți ceva. Toate informațiile pe care le dețineți ar putea fi vitale pentru investigația noastră”, a spus polițistul.

Oricine a asistat la acest incident, sau oricine are informații, este rugat să contacteze poliția pe Twitter, pe Facebook sau sunând la 101 cu referința 22000315871.

Alternativ, informațiile pot fi furnizate anonim organizației caritabile independente Crimestoppers.


Crimă în Liverpool: Un bărbat a fost aruncat de la fereastră…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

înjunghiat Mc Donald's

Băiat înjunghiat într-un McDonald’s din nordul Londrei

proprietarul casă

Când poate proprietarul să intre în casă fără permisiunea ta, în Marea Britanie