in

Crimă violentă în Plaistow: Locuitorii îngroziți „se încuie în case și se roagă la Dumnezeu”

locuitorii Plaistow

Un bărbat a fost înjunghiat mortal în propria casă din Plaistow, suspectul intrând cu forța peste el, în timp ce locuitorii îngroziți spun că „încuie ușile și se roagă la Dumnezeu”.

Locuitorii din Plaistow sunt speriați după o înjunghiere mortală care a avut loc ieri după-amiază (19 aprilie), despre care spun că a fost a treia în zonă în trei ani.

Unii au spus pentru MyLondon că încearcă să minimizeze cât de des își părăsesc casele, în timp ce alții caută să se mute cât mai curând posibil.

Un tânăr de 20 de ani a fost înjunghiat mortal într-o casă din Hudson Close, ieri, în jurul orei 15.20. Ofițerii și paramedicii au intervenit, dar, în ciuda eforturilor, victima a fost declarată decedată la fața locului. Poliția spune că a informat pe rudele sale apropiate și că încă nu au avut loc arestări.

Tânăr de 20 de ani găsit înjunghiat mortal într-o casă din estul Londrei

Inspectorul-șef Kelly Allen a declarat: „Suspectul a intrat cu forța în casa victimei și l-a înjunghiat de mai multe ori înainte de a părăsi locuința pe jos, spre Park Grove și de acolo spre Chad Green. Suspectul era un bărbat de culoare, îmbrăcat în haine negre.”

Trei crime în aceeași zonă în ultimii trei ani

Locuitorii sunt speriați de cât de frecvente devin aceste incidente.


„Este groaznic. Acesta este al treilea incident în trei ani, în această zonă. Oamenilor nu vor să vorbească pentru că le este frică de represalii”, a declarat un localnic.

„Locuiesc aici de 15 ani. Se întâmplă o mulțime de lucruri rele aici, văd lumini albastre și doar verific că ușile mele sunt încuiate și mă rog la Dumnezeu. Este trist, foarte trist. Nu cunosc băiatul care a murit, dar aici suntem cu toții o familie și parcă am pierde cu toții un fiu”, a spus Lizah, în vârstă de 66 de ani.

„Nici nu mai știu câte înjunghieri au avut loc recent în Newham”, a spus un alt localnic.

Unii locuitori sunt atât de afectați încât se gândesc să se mute. Mary Dean, în vârstă de 71 de ani, a spus pentru MyLondon nu iese din casă decât „dacă trebuie”.


…Crimă violentă în Plaistow: Locuitorii îngroziți „se încuie în case și se roagă la Dumnezeu”…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

fumătorii de canabis

Violență în centrul Londrei. Fumătorii de canabis s-au luat la bătaie cu poliția pe Oxford Street

Ce spune un general britanic despre NATO și Rusia: „Ar trebui să ne fie rușine”

Ce spune un general britanic despre NATO și Rusia: „Ar trebui să ne fie rușine”