in

Cei mai periculoși criminali din Londra închiși în iulie, între ei este și un român

Știri Marea Britanie – Cei mai periculoși criminali din Londra închiși în iulie – În luna iulie au fost condamnați la închisoare mai mulți criminali periculoși din Londra, între care și un român. Printre aceștia se mai numără un bărbat bolnav mintal care și-a înjunghiat bunicul, un criminal care și-a ucis doi prieteni și un violator care și-a atacat victima în curtea unei biserici.

Cei mai periculoși criminali din Londra închiși în iulie

Pe parcursul lunii iulie, străzile Londrei au devenit mai sigure, deoarece un număr de infractori periculoși și-au primit pedeapsa pentru crimele lor. În ciuda acțiunii de grevă întreprinse de Asociația Avocaților Penali pe parcursul lunii iulie, care a însemnat că procesele și audierea s-au oprit pe măsură ce avocații apărării au protestat, o serie de infractori de mare importanță au fost închiși în spatele gratiilor în ultimele săptămâni, scrie Mylondon.news

Într-un caz deosebit de șocant, un bărbat bolnav mintal și-a tăiat în mod repetat bunicul la față și la gât cu un cuțit de bucătărie, în casa lui din sudul Londrei, după ce a descoperit acuzații istorice de abuz sexual. Un alt bărbat a fost, de asemenea, închis pentru că a comis două atacuri terifiante de străini asupra femeilor, în care o mamă a doi copii a murit în East Ham, iar o altă femeie a fost spitalizată după ce a fost înjunghiată cu o macetă pe o alee.

Într-o altă crimă îngrozitoare care i-a șocat pe londonezi, șoferul de camion Neculai Paizan a fost închis pe viață pentru uciderea unei femei de 20 de ani, pe care a bătut-o cu bestialitate în containerul său. Corpul ei a fost descoperit după o lună, după ce el l-a tranșat și transportat într-un coș de gunoi și l-a aruncat în pădurile din nord-vestul Londrei.

Ben Oliver

Un bărbat bolnav mintal care și-a înjunghiat în mod repetat bunicul aflat în pat a fost închis pe viață. Ben Oliver, în vârstă de 25 de ani, l-a atacat brutal pe David Oliver, în vârstă de 74 de ani, la casa lui din Mottingham, după ce a aflat despre acuzațiile istorice de abuz sexual făcute împotriva sa.

Oliver, care suferă de tulburare de spectru autistic, a fost un „tânăr tulburat și furios” care a pledat vinovat pentru omorul din culpă a bunicului său prin diminuarea responsabilității. Pe 19 ianuarie 2021, el a folosit un cuțit de bucătărie pentru a tăia fața și gâtul lui David, înainte de a-i trimite un mesaj mamei sale pentru a spune „Mamă, l-am ucis pe bunicul, te iubesc”.


Neculai Paizan

Un șofer de camion care a ucis cu brutalitate o tânără de 20 de ani, lovind-o de peste 20 de ori în cap cu un ferăstrău electric, a fost închis pe viață. Neculai Paizan, în vârstă de 64 de ani, a ucis -o pe Agnes „Dora” Akom în containerul său transformat din Brent, înainte de a-i arunca cadavrul într-un șanț din Neasden Recreation Ground.

Mai multe detalii aici 👉 Marea Britanie, un șofer român riscă închisoarea pe viață, e acuzat că a omorât o tânără cu un ferăstrău electric

Imagini șocante CCTV l-au surprins pe Paizan ieșind din container pentru a-și spăla sângele de pe mâini și, de asemenea, a fost surprins târând cadavrul într-un coș de gunoi pentru a-l arunca în pădure.

Agnes a fost dată dispărută de iubitul ei îngrijorat pe 9 mai 2021, dar trupul ei grav descompus a fost descoperit abia pe 14 iunie. Ea fusese ascunsă sub o grămadă de bușteni și crengi cu capul într-o pungă de plastic neagră.

O investigație a poliției a constatat ulterior că Paizan a aruncat bunurile lui Agnes și ferăstrăul electric, care era împrăștiat cu sânge și păr, într-o benă din apropiere.

Oamenii de știință criminalistică au găsit urme din sângele ei în containerul de transport, în ciuda „încercărilor viguroase” de a-l curăța.

În timpul procesului său de la Old Bailey, Paizan a susținut că Agnes l-a drogat cu o cafea cu gheață la scurt timp după ce s-au întâlnit în Cricklewood și că i-a găsit cadavrul după ce a ieșit din container pentru puțin aer curat. Această apărare a fost respinsă de juriu, care l-a găsit vinovat de uciderea ei. A fost condamnat la închisoare pe viață pentru „frenezia violenței” cu o pedeapsă minimă de 22 de ani.

Pe 15 aprilie 2020, perechea a intrat în proprietate printr-un gard înainte de a fi zărită alergând prin grădina din spate. Un rezident a urmărit, dar au reușit să scape înainte ca poliția să reușească să-i oprească mașina după ce a răspuns la chemare. Ei au descoperit în mașina lui o armă falsă, două cuțite, cătușe și un card bancar aparținând lui Nikisha, ceea ce a dus la arestarea acesteia.

Ea a fost arestată două zile mai târziu și a fost examinat istoricul căutărilor telefonice, care a dezvăluit, de asemenea, că cercetase alte spargeri în Surrey. Prezenți la Kingston Crown Court, aceștia au fost găsiți vinovați de toate acuzațiile cu Hosten, din Mitcham, închis timp de 11 ani, și Malcom-Taylor, din Tottenham , condamnat pentru nouă ani și nouă luni.

Tarjit Singh

Un bărbat transgender care a păcălit două femei și o adolescentă în relații folosind jucării sexuale cu curele a fost închis pentru o serie de infracțiuni sexuale și violențe.

Tarjit Singh, 32 de ani, s-a născut femeie, dar acum se identifică ca bărbat și a intrat în relații cu cele trei victime ale sale între iunie 2010 și martie 2016.

A fost condamnat la un total de 10 ani de închisoare, cu încă trei ani de licență și i s-a spus că prezintă „un risc pentru public de vătămare gravă în viitor”. De asemenea, a făcut obiectul unui ordin de prevenire a vătămării sexuale.

Oluwakemi Badare

O mamă bolnavă mintal a primit un ordin de spitalizare la psihiatrie după ce și-a înecat fiul de patru ani în baie. Kingswealth Bayode o implorase „mami, te rog nu mă ucizi” cu puțin timp înainte ca ea să-l ucidă în casa lor din Plumstead, sud-estul Londrei.

Oluwakemi Badare, 37 de ani, suferă de schizofrenie paranoidă și a mărturisit anterior că a încercat să-și înece fiul cu trei ani în urmă. El a fost scos din grija ei de serviciile sociale, dar a revenit câteva luni mai târziu. În timpul condamnării ei la Old Bailey, judecătorul a recunoscut că Kingswealth a fost „foarte iubit” de mama lui, dar că tragedia a avut loc atunci când ea era „foarte rău”.

Paramedicii i-au descoperit cadavrul în vârful scărilor pe 27 decembrie 2020, cu o autopsie care sugerează că a fost ținut sub apă și s-a înecat.

Robert Stewart

Dealerul de droguri din sud-estul Londrei a fost condamnat la șapte ani și jumătate după ce a fost prins cu cocaină în valoare de 4,5 milioane de lire sterline. Robert Stewart, în vârstă de 32 de ani, nu știa că era supravegheat de Agenția Națională a Criminalității atunci când a călătorit la Aeroportul Luton din Londra, iar mai târziu a încercat să fugă când ofițerii s-au deplasat să-l aresteze.

Deneil Walker

Deneil Walker a fost condamnat la patru ani de închisoare după ce a pledat vinovat pentru cele două capete de acuzare
Un infractor sexual prădător care și-a atras tânăra victimă în toaletele unui tren înainte de a o agresa sexual a fost închis. Deneil Walker, în vârstă de 21 de ani, a abordat fata pe Snapchat înainte de a o întâlni la gara Northolt pe 4 octombrie, unde i-a plătit călătoria pe Liverpool Street.

El a susținut că era prea nervos pentru a intra singur la toalete și, odată ajuns acolo, a agresat-o sexual înainte să fugă și să o lase la bordul trenului. Ea a abordat membrii publicului care au dus-o pe victima tulburată la cea mai apropiată secție de poliție, unde i-a raportat crimele.

Ashley Barton

Un violator care a bătut victima a fost închis. Ashley James Barton, 37 de ani, din Hammersmith, a lăsat-o pe femeie temându-se pentru viața ei, după ce a lovit-o fără motiv în față și a violat-o pe 15 februarie 2021.

El a fost condamnat la 12 ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat de două capete de acuzare de viol și unul de agresiune prin bătaie.

Jasin Bushi

Un adolescent care a spart conturile femeilor Snapchat înainte de a amenința că își va posta nudurile online într-un truc pentru a-și înșela prietenii din bani a fost condamnat la închisoare. Jasin Bushi, în vârstă de 18 ani, din Camden, s-a prefăcut că este altcineva pentru a le cere prietenilor bani pentru a ajuta cu „chirie”, cerând adesea în jur de 200-300 de lire sterline.

El folosea tactici amenințătoare pentru a obține banii. Fotografii și videoclipuri intime ale victimelor sale au fost postate de mai multe ori și au fost văzute de familiile și colegii victimelor.

După ce a pledat vinovat pentru acces neautorizat la un computer pentru a facilita săvârșirea unei infracțiuni, fraudă prin reprezentare falsă, trei capete de acuzare de șantaj și deținere de articole folosite în fraudă, a fost condamnat la doi ani de închisoare la Wood Green Crown Court.

Vepkhvia Laliashvili

Un bărbat care și-a ucis doi prieteni, în ciuda faptului că aceștia l-au implorat să oprească, a fost închis pe viață. Vepkhvia Laliashvili, 53 de ani, i-a înjunghiat pe Dainius Kulboka, 44 de ani, și pe Jonas Semena, 45 de ani, în Ilford , în timpul unui „atac frenetic” pe 10 ianuarie 2021.

Cei trei bărbați își petrecuseră ziua împreună bând înainte de a se întoarce la o proprietate, unde mai târziu a izbucnit o ceartă.

A fost găsit vinovat de un juriu din Old Bailey și condamnat la închisoare pe viață cu un termen minim de 35 de ani.

Adhnon Marrtab

Violatorul prădător care a urmărit o femeie singură înainte de a o viola în curtea unei biserici a fost închis pentru nouă ani. Adhnon Marrtab, în ​​vârstă de 24 de ani, se apropiase de femeie din apropierea stației Golders Green în timp ce aștepta să se îmbarce într-un autobuz la ora 3:45, după ce fusese externată din spital.

El i-a luat telefonul din mână și a urmărit-o în timp ce făcea comentarii sexuale, înainte de a o viola. Ea a reușit în cele din urmă să scape și a căutat ajutor, iar o anchetă a fost declanșată. Marrtab a fost prins în cele din urmă în fața unui hotel din Wembley și a fost găsit un semn mare de mușcătură pe umăr care l-a legat de infracțiune.

Victima le-a spus anterior detectivilor că și-a mușcat atacatorul cu oarecare forță și că se așteptase să lase acolo o urmă vizibilă. El a pledat vinovat de viol și agresiune sexuală prin penetrare și a fost închis timp de nouă ani la Harrow Crown Court.

James Goldsmith

Un hoț în serie a fost închis după ce a pătruns într-o pizzerie Domino’s și a luat bani. James Goldsmith, în vârstă de 47 de ani, a luat din pizzerie mai multe dispozitive GPS și o tabletă de 150 de lire sterline pe 19 aprilie 2022.

A fost închis pentru 14 luni după ce instanța a auzit că a încălcat două pedepse cu suspendare.

Sharif Abbas

Un infractor sexual s-a prefăcut că ajută un adolescent care a suferit o cădere gravă la o stație de metrou din Londra , înainte de a o duce într-un subsol pentru a o agresa sexual. Sharif Abbas a fost condamnat la patru ani de închisoare la Southwark Crown Court, după ce a condus-o pe femeia vulnerabilă într-un subsol gol, după ce aceasta a căzut pe niște scări și s-a rănit la cap, lăsând o parte a craniului ei la vedere.

Tânărul de 31 de ani îmbrăcase o jachetă TfL de înaltă vizibilitate și i-a spus că trebuie să-i examineze rănile, înainte de a o agresa sexual lângă stația de metrou Bond Street, în jurul orei 6 dimineața, pe 16 iunie 2019. Când a intrat în zona retrasă, fără să vrea a declanșat o alarmă și polițiștii au sosit pentru a-l găsi pe Abbas agresând victima.

Când a fost intervievat, el a susținut că a încercat să cheme o ambulanță, dar nu a reușit să primească un semnal, dar nu a fost efectuat un apel la 999 și nici nu a acordat niciun prim ajutor. A fost închis după ce a fost găsit vinovat de răpire și agresiune sexuală.

Stevie Hilden

Deținutul în vârstă de 31 de ani a fost condamnat la închisoare pe viață după ce și-a ucis colegul de celulă cu un picior de masă în timp ce împart o cameră la HMP Belmarsh. Sundeep Singh Ghuman, în vârstă de 36 de ani, a suferit răni grave din cauza lui Stevie Hilden, care îl atacase cu puțin înainte de ora 17:30 pe 18 februarie 2020.

A fost transportat de urgență la spital într-o stare care îi pune viața în pericol, dar din păcate a murit a doua zi, cauza morții fiind dată ca o rănire traumatică la cap. Hilden a refuzat să răspundă la orice întrebări la interviu și a fost închis pe viață cu o pedeapsă minimă de 17 ani la Woolwich Crown Court.

Jordan Graham

Un bărbat care a ucis cu brutalitate un bărbat de 69 de ani la un hostel din Hackney a fost închis pe viață. Jordan Graham, în vârstă de 25 de ani, se certase cu Abu Yusuf Twaha mai devreme în cursul serii din septembrie 2020, înainte ca aceasta să devină o luptă. CCTV-ul a arătat că Jordan îl lovea cu piciorul în mod repetat pe pensionarul în vârstă care zăcea neînarmat pe podea.

Au fost chemate serviciile de urgență și Graham a fost arestat pentru vătămare corporală gravă. Abu a fost transportat de urgență la spital, unde s-a descoperit că suferea de multiple sângerări la creier, dar nu și-a revenit niciodată și a murit în februarie 2021. După ce a pledat vinovat la Old Bailey, a fost condamnat la închisoare pe viață cu un termen minim de 15 ani.

Lee Wood și Kyle Roberts

Cei doi bărbați au fost închiși pentru un total de peste 20 de ani după ce au incendiat mai multe mașini și case din Hounslow și Greenford. Lee Wood, 31 de ani, și Kyle Roberts, 31 de ani, au comunicat printr-un serviciu de mesagerie criptată și au lucrat împreună pentru a incendia proprietățile.

O femeie care locuia într-un apartament care a fost incendiat a reușit să scape pe fereastră, dar proprietatea ei a fost lăsată cu pagube grave.

O altă locuință și un BMW și un Mercedes au fost incendiate în Greenford și, deși nimeni nu a fost rănit, infracțiunile au costat pagube de mii de lire sterline.

Wood, din Northolt, a fost condamnat la șapte ani și trei luni după ce a pledat vinovat de conspirație pentru a comite incendiu, incendierea fiind nesăbuită dacă viața este pusă în pericol și incendierea. Roberts, din Southall, a fost condamnat la 17 ani și nouă luni după ce a pledat vinovat pentru incendiere și acuzații suplimentare de droguri.

Mohammed Tarik

Violatorul a fost condamnat la 16 ani și jumătate după ce a atacat o victimă fără adăpost lângă Spitalul St Thomas și i-a spus că nimeni nu o va crede. Mohammed Tarik, în vârstă de 21 de ani, a petrecut mai mult de o oră urmărindu-și victima pe 11 noiembrie 2019, înainte de a o viola și de a o lăsa cu fața însângerată și învinețită.

În ciuda unei investigații ample de poliție, el nu a fost identificat drept atacator decât doi ani mai târziu, când a atacat o altă femeie. Tarik se apropiase de o altă femeie din Bayswater pe 30 octombrie 2021, iar după ce aceasta nu i-a răspuns interesul, a încercat să o târască pe o alee și a atacat-o. El a încercat să-și pună mâinile în jurul gâtului ei pentru a-i apăsa, dar a fost deranjat de trecători și a fugit.

El a fost prins de membri ai publicului și ulterior a fost urmărit până la prima sa victimă prin DNA. Apărând la Southwark Crown Court, el a fost condamnat la peste 16 ani de închisoare după ce a pledat vinovat la patru capete de acuzare de viol, agresiune prin vătămare corporală reală și agresiune prin penetrare în legătură cu atacul din 2019 și agresiune prin vătămare corporală reală și jaf în legătură cu la incidentul din 2021.

James Sinclair

Un bărbat care a înjunghiat până la moarte o mamă de doi copii într-un atac fără motiv a fost condamnat la o pedeapsă minimă de 41 de ani. James Sinclair, în vârstă de 31 de ani, o abordase pe Shadika Patel, în vârstă de 40 de ani, în East Ham, în timp ce aștepta la o stație de autobuz spre începutul pandemiei de Covid-19 și a înjunghiat-o de șapte ori.

Rezidenții locali s-au grăbit în ajutorul ei, dar ea a murit tragic la doar o oră după ce a fost atacată pe 18 martie 2020.

A doua zi, Sinclair a încercat să lovească din nou o femeie pe o alee și a atacat-o brutal cu o macetă, dar ea, din fericire, a supraviețuit atacului.

Ea a reușit să dea o descriere a atacatorului ei, ceea ce a determinat Poliția Metropolitană să-l urmărească până la un hostel de pe Three Colt Lane.

Luiz Inacio Da Silva Neto

Un bărbat de 36 de ani din Wandsworth care a drogat și a agresat sexual doi bărbați a fost condamnat la 22 de ani de închisoare. Luiz Inacio Da Silva Neto și-a vizat victimele în noiembrie și decembrie 2021, dându-le droguri cu o substanță necunoscută.

Nathan Quintyne

Șoferul de autobuz Nathan Quintyne, 31 de ani, a fost condamnat la 13 ani de închisoare pentru că a abuzat trei copii.

Pedofilul ticălos a fost condamnat la 13 ani de închisoare pentru că a abuzat sexual o fetiță de șase ani și a molestat alți doi copii pe o perioadă de opt ani.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

facturi energie uk

Facturile la energie în Marea Britanie „ar putea atinge 3.600 de lire sterline pe an în această iarnă”

house price uk

Prețurile caselor din Marea Britanie cresc cu 11% pe an, în ciuda crizei costului vieții iar chiriile au ajuns la niveluri record