in

Cum a pregătit o româncă vânzarea propriului copil. „E al meu, fac ce vreau cu el!”O româncă în vârstă de 19 ani a încercat să își vândă copilul născut în Spania și a ales pentru tranzacție orașul Cardiff din Țara Galilor.

Mama, împreună cu un cuplu de spanioli, ambii în vârstă de 26 de ani, au venit în Marea Britanie pe 8 octombrie, special pentru a pune la punct vânzarea. Ei aveau credeau că șterseseră urma copilului, pe care mama îl declarase mort la 15 zile de la naștere.

Acest lucru a ridicat suspiciuni autorităților spaniole, care au anunțat poliția britanică. Femeia a fost arestată pe 9 octombrie, pe aeroportul din Bristol. Cei doi spanioli fuseseră arestați cu o zi înainte în Rumney, Cardiff.

Copilul a fost luat în grijă de inspectorii serviciilor sociale din consiliul Cardiff. Mama copilului ar fi declarat, atunci când a fost arestată, că este copilul ei și face ce vrea cu el. Cu toate acestea, a fost eliberată pe cauțiune.

Autoritățile spaniole și britanice au declanșat o anchetă în acest caz. Potrivit BBC, copilul s-a născut în septembrie, în spitalul Virgen de la Concha, localitatea Zamora din nordul Spaniei. Un purtător de cuvânt al spitalului a declarat că tânăra mamă a plecat după trei zile de la naștere.

De asemenea, sunt efectuate teste ADN pentru a se stabili cine este tatăl copilului. Autoritățile spaniole au anunțată că ancheta rămâne deschisă și că sunt posibile și alte arestări, întrucât există mai mulți suspecți implicați în această vânzare.


Daily Express: Romii își vând copiii cu 250 de lire

Romi acuzați că și-au vândut copilul: „Nu l-am vândut, l-am făcut cadou”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Oamenii nu sunt produse de vânzare!

Daniel Cocora a deschis două magazine și o făbricuță de mezeluri în Ilford. „Afumăm carnea doar cu lemn de fag”