Cum îţi ţii copilul activ în timpul pandemiei? Exerciţii fizice live cu Joe Wicks, cel mai îndrăgit instructor al momentului

În aceste vremuri, când foarte mulţi oameni îşi pierd locurile de muncă, unii se adaptează rapid situaţiei şi gândesc joburi noi. Printre aceştia se numără şi Joe Wicks, care în fiecare dimineaţă, face live pe Youtube o jumătate de oră de exerciţii fizice pentru cei mici.
Covid-fluencer este termenul dat de Financial Time influencerului din vremea coronavirusului. Care este rolul lui? Dacă unii au zâmbit cândva cu o notă de condescendență în fața “celebrităților” de pe reţelele sociale, astăzi aceste personaje intră în case ca o gură de aer curat, de normalitate.

Printre acestea se află Joe Wicks, un fan al fitness-ului, al alimentației sănătoase și al condiției fizice. Era un personaj cunoscut înainte de coronavirus, însă astăzi este, fără îndoială, o vedetă.

Cu milioane de copii din întreaga lume, care nu ies din case în aceasă perioadă, Joe Wicks a decis să fie profesorul lor de educaţie fizică.

În fiecare dimineață, la ora 9.00, el oferă o jumătate de oră de exerciţii fizice pentru copii, în limba engleză, pe canalul său de YouTube. O revelație, nu numai pentru cei mici, ci și pentru acei adulți care se adaptează la o rutină de carantină. În prima zi, 806.000 de persoane s-au conectat la acanalul său. A doua zi – 954.000. După a treia şi a patra zi, numărul celor care au participat la exerciţiile live a depășit un milion. „El este omul care ne-a învățat să iubim educația fizică”, a titrat The Guardian.

Iubit în lumea întreagă

Şi nu este o realitate limitată doar la Marea Britanie. Wicks este urmărit și adorat în America Latină, Filipine, Asia, videoclipurile sale obținând peste 5 milioane de contacte în această săptămână. Chiar și înainte de pandemie, abilitățile sale incontestabile de a fi drăguț și de a aduce sportul în viaţa celor sedentari a atras atenția Organizației Mondiale a Sănătății.

Articole similare:


Care este secretul lui? Un cocktail emoționant de energie, optimism și zâmbete. Este pozitiv, interesant, are abilitatea de a-i stimula pe ceilalţi. Și se face foarte plăcut. Astăzi este căutat de posturile de televiziune precum Channel 4, care ar dori să-i transmită videoclipurile în direct.

Este cunoscut pe rețelele de socializare încă din 2014, mai întâi cu programe uşaore de gătit, apoi și cu programe de fitness. La școală era un băiat neliniștit, „eram un clovn”. Sportul l-a salvat: în ciuda faimei sale, el rămâne înzestrat cu o simplitate filozofică: ”Sunt fericit să fac ceva care îmi place. Nu urmăresc alte obiective. Odată ce ai o casă, o familie și o vacanță pe an, ce mai ai nevoie?”, se întreabă retoric Wicks.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„self employed” afectați de criza coronavirusului

Cum se va aplica pentru subvenția pe care statul britanic o acordă lucrătorilor „self employed” afectați de criza coronavirusului. Tot ce trebuie să știți

În UK au apărut profitorii coronavirusului. «Dă-mi 100 de lire sterline ca să îți aplic pentru „Universal Credit”»