Cum locuiește fiica Andreei Esca în Anglia. Alexia și-a filmat camera de cămin pentru fanii săi de pe YoutubeA considerat România „prea mică pentru posibilitățile sale de dezvoltare”, așa că Alexia, fiica Andreei Esca s-a decis să devină studentă in Marea Britanie, la University for Creative Arts.

Alexia Eram s-a mutat în urmă cu o lună în Anglia și a decis să satisfacă în parte curiozitatea multora, filmând camera și căminul în care locuiește.

«Pentru că mulți m-aţi rugat să fac un tur al camerei, o să facem un tur al căminului», anunță Alexia, într-un clip video publicat pe contul său de Youtube.


În camera sa de cămin, Alexia are o mini-bucătărie și baie proprie, un dressing, un birou, un cântar, o tăbliță cu programul pentru o săptămână.

Camera este decorată cu fotografii cu părinții săi și cu iubitul, cunoscut ca Mario Fresh.

În cămin există un sky bar, o sală de karaoke pentru care trebuie rezervare, o sală de sport – locul preferat al Alexiei, o cameră de studiu, un bar cu mese de biliard şi o sală de cinema pe care fiica Andreei Esca o consideră «o altă chestie foarte tare în cămin».

«Îmi place că sunt foarte mulți oameni diferiți, fac foarte multe chestii. Facultatea îmi place foarte mult, fac lucruri creative și despre modă, PR, marketing», se declară adaptată noului stil de viață și studiu Alexia Eram.

Din experiențele multor studenți români care au studiat în Marea Britanie, chiria pentru o cameră într-un astfel de cămin este destul de piperată, undeva la 7.000 de lire sterline, pe an, ca și taxa de studii, de altfel, care urca pe la 13.000 de lire sterline. Evident, și Alexia Eram a putut opta pentru obținerea unei burse subvenționate de statul britanic, în condițiile cunoscute.

Alexia Eram a absolvit anul acesta Liceul Francez «Anna de Noailles» din București, cu media 9,97.

Sursa: 3dots.ro

Fata Andreei Esca va studia în Anglia. „Încă nu realizez”, spune vedeta de televiziune

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

FOARTE IMPORTANT! Până când vă veți putea înregistra pentru a deveni rezident în Marea Britanie după Brexit

Muncitori români lăsați pe drumuri și fără salarii. Timp de șase săptămâni nu au primit niciun ban