in

Cunoscută cântăreață, jefuită în plină stradă la Londra


Cunoscuta cântăreață de operă Katherine Jenkins a fost jefuită în sud-vestul Londrei, după ce artista intervenise pentru a o ajuta pe victima unui furt comis în plină stradă, a declarat agentul său, potrivit Agerpres.

Cântăreața, în vârstă de 39 de ani, mergea la o repetiție miercuri, în jurul orei 15.10, când a văzut o femeie în vârstă atacată. După ce a intervenit pentru a o ajuta, cântăreață a fost la rândul său jefuită

Mezzo-soprana galeză se afla la Londra pentru a participa la un concert caritabil de colinde la biserica St. Luke din Chelsea. „În mod miraculos, Katherine a reușit să cânte la concert, deoarece nu a vrut să dezamăgească fundația caritabilă”, a adăugat agentul ei.

Poliția a declarat că a fost chemată să intervină în cazul unui jaf comis pe King’s Road, în Chelsea, la ora 3.10 PM, în data de 4 decembrie. Oamenii legii au arestat două fete în vârstă de 15 ani sub suspiciunea de furt, a precizat o purtătoare de cuvânt a poliției. Un polițist a fost agresat în timpul incidentului, dar nu a necesitat tratament la spital.

Cele două fete au fost eliberate, însă una dintre acestea a fost re-arestată pe 5 decembrie în legătură cu același incident, după ce poliția a primit informații suplimentare.
Performanţă pe stomacul gol: statul român nu are bani să îşi hrănească sportivii

Trei bărbați omorâți prin înjunghiere la Londra, în doar 12 ore