in

Dani Mocanu, acuzat că a fugit cu banii de la o petrecere din Londra. Cum răspunde manelistul

Cântărețul Dani Mocanu a fost acuzat, pe Facebook, că ar fi plecat cu banii pe care trebuia să îi împartă cu formația, de la o petrecere, din Londra.

Potrivit Libertatea, cântărețul de manele a povestit într-un live pe rețeaua socială varianta sa.

„Am avut un eveniment la Londra şi s-au întâmplat câteva pe acolo, vreau să vă explic în mare parte ce şi cum. Aseară a făcut cineva un live de la Londra şi a vorbit urât de mine, cum că am fugit de la cântarea respectivă cu bani şi că nu am plătit băieții. Că am plecat cu 5-6 mii de lire. (…) Sâmbătă acum am avut eveniment la Londra, la un local ok de acolo. Unul din băieții mei a fost invitat să cânte acolo, am luat legătura prin el. I-am spus băiatului să nu discute el aspectele despre bani, că le discut eu”, a declarant Mocanu

„Am ajuns şi eu la Londra. Băiatul respectiv e tot lăutar, era, între ghilimele, ca un patron de acolo. M-a întrebat cum facem banii. Mie mi s-a părut ciudat. Poate greșesc! I-am zis: eu jumătate cu tine nu fac. Dacă ar fi fost să fac așa, și știam asta din România, nu mai veneam. I-am zis că dacă fac treabă, nu plec până nu sunt ei mulțumiți. (…) I-am spus că eu nu am primit banii de la patroană, doar avansul. Banii înainte.”

„L-am văzut că s-a schimbat așa. S-a dus, a luat banii, mi-a dat banii, totul ok. Ne-am apucat de cântat, cam 50 de minute, o oră. Vreau să spun că s-au făcut câțiva bănuți. Primeam bani non-stop. Eu cântam în continuare. Băiatul acesta a venit la urechea mea și mi-a spus gata, trebuie să face și noi melodiile. Am zis că nu e ok să mă opresc acum. I-am făcut un semn că nu mă opresc. După ce am cântat, vine patroana și îmi spune că nu mai e licență să mai cânt, că după ora 1 și jumătate vine poliția și nu știu ce. Am încheiat. A luat băiatul acesta microfonul și a început să cânte. Cum? Nouă patroana ne-a spus că s-a încheiat programul. Apoi m-am dus la hotel și am vrut să plec direct la aeroport. Nu e normal să mă oprească din cântat. Când am ajuns în țară, fratele meu a văzut că cineva face live și vorbește urât despre mine”, a spus Mocanu.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]


Crimele lui odioase au șocat Anglia. „Monstrul din Worcester” va fi eliberat după 45 de ani

Un grup de „fripturiști”, plimbat prin România sub titulatura de „ziariști în diaspora”: „Nu sant JURNALIST de meserie si nu detin vrun ziar în Diaspora”