in

Declarație ȘOC a unui boxer scoțian: „Cerșetorii români sunt grași ca niște porci bine hrăniți”

Un candidat al noului partid pro-independență al fostului premier scoțian Alex Salmond și-a cerut scuze pentru că i-a numit pe cerșetorii români „grași” ca porcii.

Fostul campion la box, Alex Arthur, și-a cerut, de asemenea, scuze pentru un mesaj care anti-vaccin postat pe Twitter.

Arthur a câștigat o medalie de aur pentru Scoția, la jocurile Commonwealth din 1998 și a fost încoronat campion mondial WBO la categoria super-pană, în 2008.

În ianuarie anul trecut, el a scris pe Twitter, potrivit Daily Record: „Cerșetorilor români din Edinburgh nu le este foame! Tocmai am trecut pe lângă ei, TOȚI sunt grași ca niște peste porci bine hrăniți!”

În februarie, el a scris pe Twitter cu privire la vaccin: „Da! Voi fi ok! Oh, așteaptă, nu sunt gras sau nolnav, fără probleme de bază. Păstrați-vă vaccinul! ”

După ce mesajele sale au ieșit la iveală, Arthur a declarat cu privire la cele scrise: „De fapt am prieteni români, unii aici, unii în România. Și m-au avertizat despre anumiți cerșetori din anumite zone și despre modul în care se rotesc ”.


Tabăra ilegală a cerșetorilor români din centrul Londrei, DISTRUSĂ în sfârșit de autorități

O jumătate de oră mai târziu, el a scris pe Twitter o declarație în care își prezintă scuzele: „Sunt un boxer din clasa muncitoare. Nu am consultanți. Dar vreau să clarific câteva puncte și să-mi cer scuze pentru orice faptă care ar fi putut fi evitată dacă m-aș fi gândit mai mult la cuvintele mele. Ni s-a spus că nu există dovezi că vaccinul oprește transmiterea și, ca om tânăr și sănătos, nu mă aflu în niciunul dintre grupurile de risc. De atunci a devenit clar că vaccinările funcționează și sunt modul în care vom ieși din această pandemie și din toate problemele pe care le provoacă. “

În ceea ce privește afirmația cu privire la „cerșetori”, el a scris: „Orice comentarii despre cerșetori care acum par inadecvate sunt interpretate greșit, dar aceasta este vina mea pentru formulare. Nu sunt în niciun fel rasist, așa cum va confirma oricine mă cunoaște. Nu am o problemă cu persoanele fără adăpost autentice, oricine ar fi, și voi lucra pentru a ajuta la rezolvarea acestei probleme ”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Credeați că am scăpat de COVID? Tulpinile mutante „pot face vaccinurile INUTILE în mai puțin de un an”

Regina Marii Britanii iese pentru prima dată în public după ce a făcut vaccinul anti-COVID