Declarații ȘOCANTE la nivel înalt în Marea Britanie: COVID va exista pentru totdeauna. Oamenii vor trebui să se obișnuiască cu moartea

Coronavirusul nu va fi niciodată eradicat și britanicii vor trebui să învețe să trăiască cu virusul, chiar dacă acesta va provoca sute de decese pe zi, când restricțiile vor fi ridicate, în cele din urmă, luna viitoare, spun oamenii de știință și miniștrii din Marea Britanie.

Zero decese din cauza COVID este o situație „imposibilă”, spun unii experți, iar accentul ar trebui să fie reducerea numărului morților la niveluri comparabile cu gripa – care ucide aproximativ 17.000 de oameni anual în Anglia și până la 50.000 într-un an cu probleme mari.

Comentariile au fost aduse la lumină de Michael Gove, care a spus că, deși miniștrii trebuie să facă „tot ce pot pentru a proteja oamenii”, e important ca publicul să „accepte” faptul că vor continua să existe decese de COVID atunci când țara se va debloca, pe 19 iulie .

Boris Johnson și consilierii experți șefi ai Angliei, profesorul Chris Whitty și Sir Patrick Vallance, au repetat toți că „va trebui să învățăm să trăim cu COVID” în ultimele 24 de ore, în ceea ce pare a fi un efort concertat de a îndepărta accentul pe numerele zilnice de morți.

Noua politică britanică: „Gata cu blocarea, vom trata Covid-19 ca pe gripă”, spune Chris Whitty

Profesorul Karol Sikora, expert în medicină la Universitatea din Buckingham, a declarat pentru MailOnline: „Ar trebui să considerăm că este un succes dacă aducem [decesele COVID] la niveluri comparabile cu cele cauzate de gripă în fiecare an. Nu vom atinge niciodată zero decese de COVID.”


Dr. Raghib Ali, epidemiolog al Universității Cambridge, a declarat pentru MailOnline că, odată ce vine 19 iulie și majoritatea populației adulte a fost vaccinată: „Cred că vom fi în cea mai puternică poziței în care vom fi vreodată. Prelungirea restricțiilor dincolo de acel moment nu realizează prea multe.”

Întrebat care ar fi un număr acceptabil de decese Covid, el a adăugat: „Dacă te uiți la decese și decesele excesive cauzate de gripă, guvernul tolerează cifre de până la aproximativ 50.000 pe an.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 1.5]

Mare Britanie înregistrează cele mai multe infectări cu COVID din februarie. Spitalizările cresc cu 40%

Român acuzat de violență și port ilegal de armă albă în Anglia