Deputatul PMP de Diaspora, Doru-Petrișor Coliu: „Eu sunt om politic și pot spune orice”

Deputatul Doru-Petrișor Coliu are impresia că, odată ales într-o funcție publică (unde nu a făcut mare brânză până acum) poate spune orice fără a prezenta vreo dovadă.

Astfel, cu privire la scandalul scrisoarei avocatului lui Donald Trump, Rudolf Giuliani, Coliu afirmă într-o postare pe Facebook faptul că acesta „a fost plătit de PSD-ALDE pentru a o scrie”.Dacă ar fi adevărată, afirmația deputatului ar avea consecințe grave, așa că l-am întrebat dacă poate și prezenta dovezi în acest sens.


Totodată, i-am atras atenția că firele duc mai degrabă la oamenii de afaceri Adamescu și Popoviciu, prin avocatul acestora, Louis Freeh, fost director FBI, cel care l-a plătit pe Giuliani pentru a redacta scrisoarea, după revizuirea unui raport al firmei de avocatură „Freeh Group International Solutions”.

Iar Adamescu și Popoviciu sunt apropiați ai lui Băsescu, iar nu ai PSD-ALDE.

Răspunsul a fost unul de scroafă urcată în copac: „Eu sunt om politic și pot spune orice, dumneavoastră trebuie să dovediți”.

Adică eu trebuie să dovedesc tovărășia lui Adamescu și Popoviciu cu Băsescu, iar nu el o afirmație pe care nimeni nu și-ar asuma-o, încă, fără dovezi.

Dar el, Doru-Petrișor Coliu, este om politic (dacă ai fost ales într-o efemeră poziție de deputat, pentru patru ani, timp în care ai frecat menta pe bani publici, nu înseamnă că ești om politic) și poate afirma orice, despre oricine, fără nicio dovadă. Apoi, m-a amenințat că voi fi dat în judecată pentru că am îndrăznit să spun lucruri rele despre Băsescu și m-a blocat de pe pagina sa de Facebook.

În concluzie, oamenii politici din România (cel puțin cei de la PMP) pot spune orice prostie, pot face orice afirmați, despre oricine, pentru că, spune Coliu, acest lucru „este legal”.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un grup de pe Facebook se transformă într-un partid al diasporei. Mario Mocan: „Vrem trei candidați la parlamentare”

Barnier: UE va oferi Marii Britanii un acord fără precedent. „Trebuie să respecte ceea ce suntem noi”