in

Descoperire șocantă în Marea Britanie. Un laborator de droguri la scară industrială, găsit la o fermă

Un laborator de amfetamină capabil să producă droguri în valoare de 10 milioane de lire sterline pe lună, a fost găsit la o fermă din Marea Britanie

Laboratorul unde se fabricau droguri la scară industrială a fost descoperit la o fermă din Worcestershire.

Se estimează că acolo exista capacitate de a se produce amfetamină în valoare de peste 10 milioane de lire sterline în fiecare lună.

Poliția s-a temut că clădirea în care a fost găsit laboratorul poate fi atât de toxică încât a chemat în ajutor pompierii și experții în chimie. Filmările luate din interior arată butoaie, substanțe chimice și o cantitate mare de echipamente științifice, arată Metro.

Patru bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 28 și 60 de ani, au fost arestați în urma raidului, iar experții au început investigațiile. Agenția Națională pentru Criminalitate a declarat că laboratorul ar putea produce aproximativ o tonă de amfetamină în fiecare lună.

Războiul cocainei în Anglia. Unul dintre capii rețelei, împușcat în fața casei după ce poliția i-a confiscat droguri de 20 de milioane de lire sterline


Comandantul filialei NCA, Peter Stevens, a declarat: „Acest laborator de droguri producea cantități extrem de mari de amfetamină pentru a fi distribuite grupărilor de criminalitate din Marea Britanie și în comunitățile noastre, aducând cu sine violență, frică și exploatare.”

„Operațiunea, care a necesitat o planificare uriașă pentru a ne asigura că este desfășurată în condiții de siguranță, a avut un impact uriaș asupra grupurilor de criminalitate organizată implicate, lipsindu-le de marfă și de profit”, a continuat acesta.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bournemouth: Au bătut cu bestialitate un bărbat după care au fugit în România. Unul dintre ei a fost condamnat după patru ani

Warrington: Pensionar împins în râu de mai mulți adolescenți