in

Dispariție misterioasă a unei românce în Londra. Femeia nu își aduce aminte unde a fost și ce a făcut în ultimele 4 zile

Mister total în jurul dispariției sătmărencei Romina Balint, în vârstă de 30 de ani, în Londra. Potrivit obiectiv-sm.ro, familia femeii susține că Romina nu își amintește ce i s-a întâmplat în cele patru zile în care a fost de negăsit.

Tânăra a dispărut pe 1 februarie și a apărut patru zile mai târziu, după ce familia a făcut apeluri disperate pe rețelele de socializare.

Potrivit obiectiv-sm.ro, tânăra a fost găsită în centrul Londrei, la o oră distanță de locul de unde lucra și unde a fost văzută ultima dată, distanță care se poate parcurge doar cu metroul.

Româncă dispărută în Marea Britanie. Familia o caută disperată

Conform sursei citate, Romina a fost găsită extrem de slăbită și a fost dusă la spital de cei care au găsit-o. Ea nu își amintește nimic despre ce i s-a întâmplat în aceste patru zile, unde a stat în aceste zile și ce i s-a întâmplat.

Familia își face griji acum ca Romina să nu fi fost răpită și drogată, pentru că altfel nu își explică nici dispariția fetei, nici faptul că a ajuns în centrul Londrei după patru zile.

Pentru mai multă liniște și siguranță, familia a decis ca tânăra să se întoarcă, cel puțin pentru o perioadă, acasă în Satu Mare, pentru a fi aproape de familie până se recuperează, urmând ca mai apoi să decidă dacă se va întoarce să muncească în Londra.
Antisemitismul a luat amploare în Marea Britanie. Nivel record al incidentelor antisemite în 2019

VIDEO – Stație de tren din Londra evacuată din cauza mașinii unor români. Au fost chemați geniștii