in

Doctorul fals a operat și în Londra. Pacienta britanică: „Am avut noroc că nu m-am infectat”


Doctorul impostor Matteo Politi nu a operat doar în România și Italia. Falsul medic a avut paciente și în Marea Britanie.

O femeie din Londra a dezvăluit pentru The Sun că Politi i-a făcut mai multe injecții în buze, dar fără niciun rezultat vizibil.

Femeia a povestit că l-a cunoscut pe Politi într-o sală de sport din Londra și că acesta i-a propus să-i facă o procedură de mărire a buzelor, chiar la ea acasă.

Melek Stevens, în vârstă de 39 de ani, a povestit: „Timp de jumătate de oră mi-a făcut injecții la mine acasă. A plecat cu 200 de lire sterline, spunând că aspectul meu se va îmbunătăți. Dar nu a fost nicio diferență. Nu l-am mai văzut niciodată. M-am simțit înșelată și sunt sigură că nu am fost singura cu care a lucrat în Londra”.

„Am avut noroc că nu m-am infectat. Putea să-mi distrugă fața sau chiar să mă omoare. Merită pedepsit”, a mai spus femeia.

Italianul, care s-a dat drept Matthew Mode, are un profil de LinkedIn fals pe care susține că a condus o clinică.

Potrivit The Sun, Politi a locuit în Stratford, estul Londrei, în ultima parte a anului 2017. El a fugit în România după ce a fost condamnat pentru furt de identitate în Italia în 2011.
Microbuzul groazei. Un grup de români făcea trafic de persoane în Marea Britanie

Frații Săndulache, proxeneții români care au speriat Europa. Cum își chinuiau și își amenințau victimele: „Vă dau foc!”