Menu
in

Transporta în Anglia un document FALS într-un plic, șofer de autocar prins la graniță

Poliţiştii de frontieră de la Stânca au descoperit asupra unui cetăţean cu dublă cetăţenie română şi R. Moldova, şoferul unui autocar, un document care s-a dovedit a fi falsificat.

În data de 19 august 2021, în jurul orelor 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei L.A., cu dublă cetăţenie, română şi R. Moldova, în vârstă de 38 de ani, la volanul unui autocar ce se deplasa spre Anglia.

Românii care prezintă documente false la frontieră riscă TREI ani de ÎNCHISOARE. «Se păcălesc singuri!»

În baza analizei de risc pe linia documentelor de călătorie false sau falsificate, s-a efectuat un control amănunţit asupra mijloacelor de transport şi asupra persoanelor.

Polițiștii de frontieră au descoperit asupra bărbatului un plic ce conţinea un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din România, care avea imprimat fotografia unei tinere.

Român din banda „Hackerville,” extrădat în Irlanda din Marea Britanie. Deschidea conturi bancare cu documente false

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului descoperit, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare.

Așa au constatat că acesta nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unor documente autentice, fiind fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a primit plicul care conţinea permisul de conducere pentru a-l preda unui conaţional, la destinaţie, în Anglia.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, potrivit botosaneanul.ro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 2.7]
Exit mobile version