Menu
in

Doi frați români, acuzați că au ucis un bărbat în Yorkshire, după o noapte de beție cu vodcă

Un proces se desfășoară la Sheffield Crown Court, în care sunt judecați pentru crimă și vătămare corporală Florin Andrei, în vârstă de 45 de ani, și fratele său, Gabriel Andrei, în vârstă de 41 de ani

Cei doi sunt acuzați că, după o noapte de beție cu alți doi frați, Alexandru și Cătălin Rizea, i-au atacat pe aceștia din urmă.

Cătălin Rizea a fost găsit mort de dimineață, în casa lui Gabriel Andrei.

Procurorul a susținut că cei doi frați Andrei au băut cu frații Rizea în noaptea de 11 spre 12 octombrie 2020. În urma consumului de alcool, starea lor de spirit s-a schimbat, iar petrecăreții s-au luat la bătaie.

„Ambii frați Rizea au fost supuși unui atac dur de către inculpați, cu pumnii și picioarele și probabil cu una sau două arme”, a spus procurorul, potrivit The Star.

„Alexandru și-a pierdut cunoștința din cauza atacului și când s-a trezit, a fost târziu. L-a văzut pe Cătălin nemișcat pe un scaun și a crezut că fratele său este mort și a fugit din casă printr-o fereastră de la parter”, a mai spus acuzatorul.

Alexandru la a ajuns la spital, cu sângerări la nivelul creierului și leziuni ale feței și capului.

Procurorul a mai spus că poliția a găsit sânge pe ușa casei lui Gabriel Andrei și l-a găsit pe Cătălin Rizea acoperit cu o haină, cu o tăietură și sânge pe cap.

Anglia. Român beat cheamă poliția, după care amenință oamenii legii cu o sabie: „Veniți până nu omor pe cineva!”

Frații Andrei au declarat poliției că frații Rizea erau foarte beți și este posibil să se fi luptat între ei.

Polițiștii au găsit sânge pe un scaun, pe o masă, o canapea și în zona din jurul lui Cătălin Rizea, iar paramedicii l-au dus la Spitalul General din Sheffield.

Cătălin suferise o leziune cerebrală și a fost deconectat de la aparate și declarat mort, pe 14 octombrie 2020.

Un examen post mortem a arătat că a murit ca urmare a unui traumatism provocat de un obiect contondent care i-a provocat sângerări și leziuni la nivelul creierului.

Procurorul a adus dovezi medico-legale care includ o bluză de trening pătată cu sânge aparținând lui Florin Andrei, un tricou plin de sânge, aparținând lui Cătălin Rizea, un cuțit cu sânge și gâtul unei sticle de vodcă rupt.

Ambii inculpați, care nu au vrut să facă nicio declarație poliției, au pledat nevinovați pentru asasinarea lui Cătălin Rizea și nevinovați pentru provocarea unor vătămări corporale grave cu intenție lui Alexandru Rizea.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 2.3]
Exit mobile version