in

Doi frați români au ucis un conațional în Anglia. Erau colegi de muncă și băuseră toată noaptea

Doi frați români au fost găsiți vinovați de crimă după ce au atacat doi bărbați, de asemenea frați, într-o casă din South Yorkshire și l-au ucis pe unul dintre ei.

Florin Andrei, în vârstă de 45 de ani, și fratele său, Gabriel Andrei, în vârstă de 41 de ani, băuseră vodcă împreună cu Alexandru și Cătălin Rizea – la casa lui Gabriel din Pindar Oaks Cottages.

Procurorul a arătat că cei doi frați români i-au vizitat pe frații Andrei, cu care erau colegi de muncă și au băut vodcă, în noaptea de 11 spre 12 octombrie 2020.

În ciuda faptului că au negat acuzațiile împotriva lor, Florin și Gabriel Andrei au fost amândoi găsiți vinovați de un juriu, pe 29 iunie, pentru uciderea lui Cătălin Rizea și pentru vătămări corporale grave cu intenție asupra lui Alexandru Rizea.

Alexandru și-a pierdut cunoștința în timpul atacului, iar când s-a trezit, era târziu. L-a văzut pe Cătălin pe un scaun, nemișcat, și-a dat seama că este mort și a scăpat printr-o fereastră de la parter, a spus procurorul.

Un șofer l-a dus pe Alexandru Rizea la spital, fiind apoi transferat la Spitalul Royal Hallamshire din Sheffield, cu sângerări la nivelul creierului și răni la față și la cap.

Poliția a găsit sânge pe ușa casei lui Gabriel Andrei și l-a găsit pe Cătălin Rizea acoperit de o haină, u o tăietură și sânge pe cap.

Frații Andrei au susținut că frații Rizea băuseră prea mult și probabil că s-au luptat între ei.

Poliția a găsit sânge în toată camera, inclusiv pe un scaun, o masă, o canapea și în zona din jurul lui Cătălin Rizea.

Doi frați români, acuzați că au ucis un bărbat în Yorkshire, după o noapte de beție cu vodcă

Paramedicii l-au dus pe Cătălin Rizea la spital cu o leziune cerebrală. Acesta a fost declarat mort pe 14 octombrie 2020.

Un examen post mortem a indicat că a murit ca urmare a unui traumatism provocat cu un obiect contondent care i-a provocat sângerări și leziuni ale creierului.

De asemenea, a fost găsită o tăietură cauzată de un cuțit sau sticlă spartă, potrivit procurorului.

Dovezile criminalistice au inclus un bluză de trening cu sângele lui Florin Andrei, un tricou murdar de sânge aparținând lui Cătălin Rizea, un cuțit plin de sânge și gâtul sticlei de vodcă rupt.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3.5]

De la 1 iulie, românii pot fi opriți pe stradă și verificați de ofițerii de imigrare. Ministrul Imigrației, Kevin Foster, explică pentru Ziarul Românesc ce se întâmplă de mâine cu cei care nu au rezidență în Regatul Unit…

Lucrezi în agricultură în Anglia? Poți să obții 50.000 de euro nerambursabili dacă te faci fermier în România