Menu
in

Doi muncitori români, Ion și Marcel, eroi în Londra. Au salvat două femei răpite și violate

Două femei, dintre care una se pare că este gravidă, au fost răpite și violate într-o mașină. Ele au fost salvate de doi muncitori români care au urmărit agresorul, însă, din păcate, nu au putut să îl prindă.

Poliția a făcut publice fotografii ale atacatorului, surprinse de camerele de supraveghere din zona unde a avut loc incidentul.

Suspectul are vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, are numele Bobbie tatuat pe abdomen și a fost filmat când încerca să rezerve o cameră de hotel. Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost arestat sub suspiciunea de viol și răpire și se află la o secție de poliție din vestul Londrei, scrie Daily Mail.



Cele două femei au fost răpite într-un autoturism Ford S-Max de pe străzi din Chingford și Edgware, joi, 25 aprilie.

Suspectul este chel sau ras în cap și are o barbă scurtă, de culoare deschisă.

Cele două femei au reușit să scape după ce l-au lovit pe atacator cu o sticlă în cap și au primit ajutor de la cei doi muncitori români.

Prima victimă, spun martorii, părea să fie gravidă și a fost răpită de pe o stradă din Chingford, nord-estul Londrei, în jurul ore 0.30.

A doua femeie a fost luată de pe stradă, din zona Edgware, nordul Londrei, la 12 ore după prima răpire.

Cele două femei au reușit să scape în jurul orei 14.30, când autoturismul se afla în Watford, nordul Londrei.

Poliția crede că suspectul a umblat în nordul Londrei și în Hertfordshire și cu siguranță a intrat în contact cu mai multe persoane și și-a abandonat mașina la un moment dat.

Cei care au informații cu privire la acest caz, sunt rugați să sune imediat la 999 sau, anonim, la Crimestoppers.

Atacatorul a fost descoperit de doi muncitori în construcții, Ion, 21 de ani, și Marcel, de 40 de ani, care au auzit țipetele care veneau dintr-o mașină, în Watford, acolo unde munceau.

Ion a declarat pentru The Sun: „O femeie era în picioare, dar o trăgea de păr. Am fugit și am spus: «Las-o în pace!»

„Fetele au ieșit din mașină. Erau în spate. Arătau foarte, foarte speriate. Una dintre ele l-a lovit cu o sticlă în cap. Tipul a fost speriat de fete și de reacția noastră”, a declarat Marcel.

Șeful lor, Alex Kovac, în vârstă de 38 de ani, și-a lăudat oamenii pentru acțiunile lor eroice.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version