in

Doi ofițeri de poliție au fost înjunghiați în centrul Londrei, în apropiere de Leicester Square. ”Atac absolut îngrozitor și rușinos”

Doi ofițeri de poliție au fost înjunghiați de un bărbat înarmat cu un cuțit în apropiere de Leicester Square, în centrul Londrei. Ofițerii au fost tratați la spital. “Așteptăm noi informații despre starea lor”, a precizat poliția metropolitană.

Imediat după incident a fost reținută o persoană. A fost folosit un pistol cu electroșocuri și un bărbat a fost arestat sub suspiciunea că a provocat vătămări corporale grave și a agresat un lucrător de urgență, scrie The Guardian.

Suspectul a fost dus la spital pentru tratament, unde se află în continuare, potrivit poliției.

Citiți și: Crimă în cartierul de lux Kensington, bărbat de 20 de ani împușcat mortal pe stradă

Doi ofițeri de poliție au fost înjunghiați în centrul Londrei

Incidentul de vineri dimineață a avut loc în contextul în care Marea Britanie se pregătește pentru o provocare uriașă în materie de securitate în perspectiva funeraliilor reginei, care vor avea loc luni.

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a calificat atacul din Soho drept “absolut îngrozitor” și “rușinos”.

Khan a declarat că a vorbit cu noul comisar de poliție, Sir Mark Rowley, despre incident și că a rămas în strânsă legătură, îndemnând pe oricine are informații să se prezinte.

“Acești ofițeri curajoși își făceau datoria și ajutau publicul în acest moment important pentru țara noastră”, a declarat primarul.

“Atacurile împotriva poliției nu vor fi tolerate și orice făptaș va fi prins și urmărit penal”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.7]

familia regala

Noua linie de succesiune a familiei regale după moartea Reginei

Un caz legat de o naștere necorespunzătoare a fost soluționat cu succes de către firma Osbornes Law