in

Doi români au furat 24 de telefoane la un concert Slipknot în Manchester

Doi hoți de buzunare români au furat 24 de telefoane la un concert Slipknot, în Manchester, au fost închiși, în urma unei anchete a Poliției Transporturi Britanice.

Mihăiță Marius Caban, în vârstă de 34 de ani, fără locuință fixă, a fost închis timp de patru luni și a fost obligat să plătească o amendă de 122 de lire sterline.

Marius Patriche, în vârstă de 33 de ani, fără locuință fixă, a fost condamnat la opt săptămâni de închisoare și 122 lire sterline amendă.

Ambii s-au declarat vinovați pentru 24 de acuzații de furt.

Caban a fost condamnat pe 3 februarie și Patriche două zile mai târziu, la Curtea Magistraturilor din Manchester and Salford.

Pe 16 ianuarie, cei doi au luat în vizor participanții la un concert Slipknot de la Manchester Arena.

Caban a fost arestat după ce a fost reținut de personalul de securitate, iar asupra avea 14 telefoane ascunse într-un costum de baie, pe care îl purta sub haine.

În aceeași seară, două victime au reușit să-și urmărească telefoanele, care le-a condus la hotelul Ibis din Salford.

O bandă de tâlhari români a terorizat personalul și clienții unui magazin de telefoane: „Dacă te miști, bag cuțitul în tine!”

Când ofițerii au ajuns la hotel și au efectuat o căutare în camera lui Patriche, au găsit o valiză care conținea alte 10 telefoane mobile. De asemenea, au găsit bilete la concert, numerar și costume de baie.

Patriche a fost arestat și recunoscut că a furat cele 10 telefoane la concert.

„Hoții precum Caban și Patriche sunt atrași de zonele aglomerate, nu doar de concerte, ci și de gări și oriunde victimele pot fi distrase temporar. Sfătuim oamenii să rămână vigilenți în aceste situații și să vegheze în permanență asupra bunurilor lor, asigurându-vă că sunt în siguranță și, dacă este posibil, la vedere”, a declarat polițistul care a condus ancheta.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

BMW furat din Marea Britanie, descoperit la vamă în România

Brexit: întrebări frecvente. Cum să eviți deportarea din Marea Britanie