in

Tragedie în ziua de Paște. Doi români morți în Edgware. Alte cinci persoane sunt spitalizateDoi bărbați de origine română au murit după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon chiar în ziua de Paște. Alte cinci persoane din aceeași casă au fost transportate la spital. Cei doi morți, în vârstă de 38 și 42 de ani, au fost găsiți la o adresă de pe Bacon Lane, Edgware, într-o zonă în care locuiesc foarte mulți români.

Potrivit Huffington Post, casa era locuită de mai multe persoane care se mutaseră acolo în urmă cu doar câteva săptămâni. Scotland Yard a anunțat că decesele sunt tratate ca „inexplicabile” însă poliția consideră că a avut loc o posibilă scurgere de monoxid de carbon de la o centrală.

Polițiștii și ambulanța au fost chemați în jurul orei 13.30 și au constatat mortea celor doi. Poliția Metropolitană a anunțat că nu a făcut nicio arestare.


Un purtător de cuvânt al Brigăzii de Pompieri a spus: „Am găsit doi bărbațicare nu mai prezentau semne de viață. Alți doi bărbați adulți, o femeie și doi copii au fost, de asemenea, tratați la fața locului pentru intoxicare cu monoxid de carbon și duși la spital de către serviciul de ambulanță din Londra”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Șeful Clanului Sportivilor, Adrian Preda, lăsat liber în Marea Britanie: „În România este supus unui tratament degradant”

Cine sunt cei doi români morți în tragedia din Edgware. Erau din Satu-Mare, unul dintre ei avea o fetiță