in

Doi români uciși de un camionagiu britanic. Vorbea la telefon când a provocat accidentul

Un șofer de camion britanic a fost găsit vinovat la un an după ce a provocat un accident în care și-au pierdut viața doi prieteni români.

Porivit Daily Echo, Keith Mees, în vârstă de 49 de ani, a pledat vinovat la două capete de acuzare de moartea cauzată de conducerea periculoasă a unui autovehicul.

Porivit procurorilor, la 1 decembrie 2015, Mees conducea un camion pe M271, în Southampton, când a lovit un alt camion și partea din spate a autoturismului în care se aflau românii Marian Olteanu și Ion Călin. Cei doi au murit, iar șoferul celuilalt camion implicat în accident a ajuns la spital cu leziuni grave.Curtea a arătat că tragedia s-a produs din cauză că șoferul britanic era atent la telefonul mobil și nu a mai putut evita colziunea.

 

Mees va afla pe 2 decembrie care va fi pedeapsa pe care va trebui să o ispășească în urma faptei sale. De asemenea, judecătorul a decis ca acesta să nu mai aibă dreptul să conducă un autovehicul pe drumurile publice.

Cu ochii la telefonul mobil. Un șofer român de tir a distrus o mașină și a rănit două persoane

A omorât un om cu mașina și a fugit. Era eliberat pe cauțiune pentru alte două infracțiuni

Copil român de numai șapte ani, mort într-un accident pe M57

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

BBC: Guvernul nu are niciun plan pentru Brexit. Theresa May, lovită de scurgerile de informații

Cum se îngroapă un caz de discriminare. Consulatul din Castellon ascunde raportul cu privire la discriminarea unei eleve de naționalitate română