in

Doi violatori, unul englez, altul român, discutau prin mesaje despre fantezii sexuale cu fetițe

Doi violatori care fuseseră colegi de celulă schimbau impresii pe telefon despre fetițe din parc, scrie East Anglian Daily Times.

Englezul, în vârstă de 66 de ani, are o serie de condamnări anterioare pentru infracțiuni sexuale și a fost în închisoare timp de șase ani, din 2001, când a și fost trecut în registrul infractorilor sexuali pentru toată viața.

Ashford a pledat vinovat pentru trimiterea de mesaje ofensatoare și indecente.

„Poliția a primit un raport potrivit căruia era în contact cu un alt atacator sexual din România și a descoperit 40 de mesaje text între cei doi cu conținut indecent și foarte ofensatoare”, a declarat procurorul.

„Ei descriu fanteziile sexuale pe care le au cu fetițe din parcuri, unele cu dizabilități mintale”, a continuat anchetatorul.

»Într-unul dinte mesaje, el a spus: „vârsta înseamnă totul pentru mine”.»

De asemenea, potrivit procurorului, comportamentul lui Ashford a renăscut în ultimii ani, după ce a început să ia contact cu victimele sale.

„Când a intrat în închisoare, a împărțit o celulă cu celălalt bărbat și după aceea au păstrat legătura între ei. În ultimii ani el spune că merge în România și rămâne vara la proprietatea prietenului său”, a spus avocatul apărării.

„Din acest motiv el a trimis mesaje, ca să țină legătura cu prietenul său, ca să poată continua să meargă acolo”.

Mesajele au fost trimise doar unei singure persoane de o convingere similară. Nu a existat nicio victimă”, a mai spus apărătorul.

Ashford a recunoscut că nu a respectat cerințele de notificare pentru registrul infractorilor sexuali, după ce nu a declarat că a primit un card bancar American Express.

Ashford se va întoarce la tribunal în data de 9 ianuarie pentru a fi condamnat. A fost eliberat condiționat până atunci, cu interzicerea de a intra Parcul Normanston din Lowestoft.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

O statuie a Reginei Maria va fi înălțată la Ashford, locul de naștere al suveranei României

A început exodul marilor bănci din Londra. Pierderi de sute de miliarde de euro