in

„Donez hamster foarte mâncăcios!” Ce a postat un român din Londra pe Facebook a devenit VIRAL. „L-am luat de la Cernobîl”


Donez hamster foarte mâncăcios! Nu-l mai pot ține din cauza pisicii! M-a implorat cu lacrimi în ochi să o ajut că-i mănâncă Chițăilă mâncarea! Este rasă pură! L-am luat de la cineva din Cernobâl!”,  a publicat un român din Londra pe un grup de Facebook dedicat românilor din capitala Marii Britanii.

Însă, în fotografie se putea observa silueta unui șobolan. Cum Londra este unul dintre orașele unde astfel de animale întâlnești la tot pasul, cei care au citit postarea nu au fost oripilați, ci au început să facă haz de necaz.

Sha Dow dacă as vedea unul așa mare in fata mea cred că aș rupe o la fugă.. 🙈🤣

Florin Dmr Sha Dow hai mă ca e simpatic, are si el dreptul la viata🤣🤣

Florin Dmr Sha Dow desigur🤣🤣da nu-ti face nimic doar te sperie atat🤣🤣

Dany Mimi George Il iau eu, acum de Paște, il fac cadou soacrei, e iubitoare de animale si e păcat sa l dai cuiva care nu ar avea mila, măcar așa știi că il dai unei persoane care și da tot interesul față de un pui firav, cum e chitaila😍😍, uite ce frumos e, face caca la oliță, da’ nu i bai, că ii pune pampers, are Iulia Albu colecție nouă la pampersi pt găină și șoricei 😍

Niros Ucsenorab Trimiti si prin curier😂😂😂?? As dori pereche 😂😂😂😂😂😂Dar in locul tau la’s pastra deoarece sa obisnuit cu tn
Doi copii trăiesc într-un grajd, după ce mama lor a plecat la muncă în străinătate. „Nu avem lumină, doar un bec pe baterii”

Marea Britanie. Candidat al unui partid pro-UE, derapaje xenofobe: „Sunt de acord cu Brexit dacă îi va opri pe români din furat”