in ,

Două asistente din Marea Britanie răpuse de coronavirus, în ultimele 24 de ore

Două asistente din Marea Britanie au fost răpuse de coronavirus în ultimele 24 de ore. Cele două asistente aveau 36 și, respectiv 39 de ani.

Areema Nasreen, 36 de ani, era angajată la Walsall Manor Hospital și se afla la terapie intensivă de câteva săptămâni. În dimineața zilei de vineri, 3 aprilie, însă, aceasta a decedat. Directorul NHS din Walsall, Richard Beeken, a declarat pentru BBC că, din informațiile pe care le au, asistenta nu suferea de nicio altă problemă de sănătate.

Nu îmi vine să cred că, într-o zi, voi naște fără a o avea alături pe mama mea

În Kent, la spitalul ”Queen Elizabeth The Queen Mother”, o altă asistentă, de doar 39 de ani, Aimee O`Rourke și pierdut viața ca urmare a infectării cu COVID-19. Este neclar dacă aceasta avea sau nu alte probleme de sănătate.

Aimee O`Rourke a lăsat în urmă 3 copii. Megan Murphy, fiica asistentei a postat, pe pagina de socializare, un mesaj sfâșietor: ”Eram noi patru împotriva tuturor! Acum noi 3 va trebui să răzbatem, mai greu ca înainte!! Privește la viețile celor pe care i-ai îngrijit și la toate familiile pe care le-ai consolat atunci când au decedat pacienți. Ești un înger și vei purta coroana NHS pentru totdeauna, pentru că ți-ai câștigat coroana din prima zi de muncă!!!

Meggy a ta îți simte lipsa mai mult decât își poate imagina cineva. Într-o zi voi avea copii și le voi povesti despre ”GG” (bunica glamuroasă), așa cum îți plăcea să fii strigată în fiecare zi!

Nu îmi vine să cred că, într-o zi, voi naște fără a o avea alături pe mama mea. Aș avea multe de spus, aș putea continua așa toată ziua, dar trebuie să fiu puternică! Noapte bună, mami!

Articole similare:

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Încă 684 de morți în Marea Britanie. Ministrul Sănătății: „Se va ajunge la 1.000 de decese pe zi, în preajma Paștelui”

Ion Cristoiu: „Armata română va trebui să lupte cu infractorii din diaspora”