in

Dublin: Român mort după ce s-a înfipt în țepușele unei porți din fier. Fugea crezând că e urmărit de poliție

Un român a avut parte de o moarte cumplită, în Dublin, Irlanda, după ce s-a înfipt în țepușele unei porți din fier, în timp ce fugea crezând că e urmărit de poliție.

Cipiran Aioanei, de 38 de ani, a murit din cauza hemoragiei puternice, țintuit în poarta unei grădini din Dublin. El fugea de poliție din convingerea greșită că era căutat, scrie The Irish Times.

Românul, tată a doi copii, a fost găsit prăbușit în grădina din față unei case, pe 14 august 2018, după ce a fugit în spatele casei sale, atunci când polițiștii au sunat la ușă.

Potrivit anchetei post-mortem, Aioanei a murit ca urmare a unei răni în zona inghinală dreaptă care perforase o arteră majoră, ducând la o pierdere severă de sânge.

Cel mai căutat traficant de femei și copii din România, prins și arestat în Irlanda. Autoritățile române știau de ani de zile unde se află dar s-au făcut că plouă

Ancheta a relevat faptul că în organismul lui Aioanei au fost găsite cantități mici de cocaină și alcool, care ar fi putut să îi afecteze judecata.

Sergentul John O’Donovan a declarat că poliția a sunat la casa în care locuia Aioanei la Edgewood Lawn la aproximativ 21:45, pe 13 august, pentru a verifica dacă un alt rezident al casei îndeplinea condițiile de cauțiune.

Sergentul a spus că a observat că un bărbat se uita pe fereastra de la etaj și apoi a văzut prin sticla mată a ușii din față umbra unui bărbat care cobora scările și intra într-o bucătărie care dădea în spatele proprietății.

O femeie care a răspuns la ușă a devenit evazivă când a fost întrebată cine a coborât scările.

O’Donovan a spus că trei bărbați care se aflau într-un dormitorul de la etaj au negat că ar fi existat altcineva în casă. Cu toate acestea, când au căutat în grădina din spate, au văzut un bărbat deasupra unei porți.

„Am strigat după acest bărbat, dar cred că nu m-a auzit”, a spus O’Donovan.

Femeia care l-a descoperit pe Aioanei zăcând peste poarta grădinii din fața casei sale, în timp ce pleca la muncă, la 7.10 dimineața, pe 14 august, a spus că a crezut că omul este beat. Apoi a văzut pete de sânge pe hainele lui și mult sânge pe picioare și abdomen.

Detectivul Brendan O’Hora a declarat că poliția a găsit țesut uman deasupra unei porți din oțel cu țepușe.

El a spus că Aioanei era căutat de poliție, dar cei care sunaseră la ușă știau că locuia în acea casă.

Legistul a dat un verdict de moarte accidentală.Boris Johnson este din nou în carantină. Premierul a intrat în contact cu un bolnav de COVID-19

Boris Johnson este din nou în carantină. Premierul a intrat în contact cu un bolnav de COVID-19

Guvernul britanic, pregătit să introducă taxe pentru autostrăzi. Are de recuperat 40 de miliarde de lire sterline