Ducesa de York a dormit pe străzile din Bucureşti şi a căutat prin gunoaie: «Cartoanele mi-ai ţinut de cald noaptea»

Sarah Ferguson, Ducesa de York, a mărturisit că a căutat prin gunoiul unui fast-food şi a dormit pe străzile din București.

Ducesa a trăit aceste momente în cadrul unui program prin care aveai oportunitatea să experimentezi condițiile în care trăiesc persoanele fără adăpost numit Haircuts4Homeless, conform site-ului extra.ie.

Ducesa a povestit că s-a întâlnit cu un băiat de 15 ani în gară, iar acesta a învăţat-o să se descurce. După ce a trăit această experienţă unică, Ducesa de York a înfiinţat şi o asociaţie caritabilă.

„Am dormit pe străzi în București într-o gară și am scris despre experiența mea pentru Medici fără Frontiere. Am decis să fac asta deoarece nu pot să îmi desfășor activitatea fără să știu exact cum se simt acele persoane. Nu voi uita asta niciodată. M-am întâlnit în gară cu un copil de 15 ani care mi-a spus să nu îmi fac griji și să stau cu el”, a mărturisit Ducesa.

Sarah Ferguson recunoaşte că a căutat prin coşurile de gunoi alături de acel băieţel şi a folosit cartoane pentru a-i ţine de cald noaptea.

„Am căutat prin coșurile de gunoi de la un restaurant și am fost recunoscătoare pentru cartoanele aruncate, deoarece mi-au ținut de cald noaptea”, a mai declarat Ducesa de York.

Sarah Ferguson spune că experiența a făcut-o să fie mult mai recunoscătoare pentru viaţa pe care o duce în Marea Britanie, şi mai ales pentru munca depusă de angajaţii din sistemul britanic de sănătate: „Cred că asta m-a făcut să fiu mai umilă, mai recunoscătoare şi mai iubitoare.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Petra Ecclestone presa britanică

Povestea de iubire care face furori în presa britanică: ea miliardară, el fost electrician

Londra: Oameni decedați în case în timpul pandemiei, găsiți după săptămâni întregi. „Pandemia de COVID-19 a creat o epidemie de singurătate”